Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen iphonet ajánlotok...

Milyen iphonet ajánlotok 2023-ban?

Figyelt kérdés

Szeretnék újra iphonet venni, mert nagyon bejött de utoljára 2016 körül volt a kis 4s-em aminek a mérete nagyon tetszett és azóta nem nagyon figyelem az iphonokat így fogalmam sincs most milyenek vannak kint. Főleg kis méretűek érdekelnek, mik jöhetnek szóba? Most samsung galaxy a20e-m van de ezt is nagynak érzem hiába normál méretű így ennél kisebb kéne.

Olyan válaszokat nem kérek mint minek neked iphone, az iphone sz.r, ne vegyél iphonet, vegyél inkább xiamot...adott a kérdés így az ilyen válaszokat amúgy is figyelmen kívül hagyom. Mindenképp iphonet vennék. Árban nincs korlát.

2023. jún. 23. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Én a helyedben már megvárnám a 15-ös szériát.
2023. jún. 23. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

13 mini a legújabb, legkisebb iPhone.

De a 13, 14, 14 pro is csak nagyon kicsit nagyobb az a20-nál.

Ha van lehetőséged, akkor men el egy boltba ahol meg tudod fogdosni őket.

V

Bagy nyomtasd ki a pontos méretű rajzukat és vágd ki! :)

2023. jún. 23. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
iphone 13 mini ha kicsi kell.
2023. jún. 23. 22:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
én sima 13-ast vettem. szerintem ne várd meg a 15-ös szériát, mert abból úgysem lesz mini verzió. vegyél inkább egy 13 minit. a sima 14 meg kb semmivel nem tud többet a sima 13-nál
2023. jún. 23. 23:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, 13 mini. Más nagyon nincs.
2023. jún. 24. 01:20
 6/7 anonim ***** válasza:
71%

van pár kisebb iphone, attól függően hogy mik az igényeid.

-itt van az iphone 7/8 valakinek még jó, de már annyira nem érdemes venni mivel már nem fog frissítéseket kapni, úgyhogy ezt nem ajánlom

-ha tetszik a 7/8 dizájnja, akkor ott van az SE. 2020-as és a 2022-es.

-akkor itt van a 12 mini, amit szerintem most nagyon megéri megvenni

-és végül a 13 mini, ami most a legújabb, legkisebb iphone, úgyhogy ez fog legtovább frissítéseket kapni

szerintem mindegyiknek nézz utána, és akkor megnézheted melyik hogy néz ki, melyik tetszik

ezen a linken tudod megnézni az összeset, össze is lehet hasonlítani: [link]

2023. jún. 24. 09:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2023. jún. 24. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!