Mennyi idős a telefonod amit jelenleg használsz?
Figyelt kérdés
Nekem egy Sony Xperia Tipo telefonom van, már 10 éve, ez alatt az idő egy sem volt szüksége szervizre, még mindig remekül működik.#telefon #Sony-Xperia tipo
2023. jún. 23. 19:18
1/21 anonim válasza:
Szia!
A jelenlegi készülékem tavaly októberben vásároltam, de a megjelenési éve az 2021.
2/21 KmsRys válasza:
5 éves, 2018-ban lett vásárolva. Egy Nokia 3 TA-1032. Sajnos már kezdi megadni magát, de amíg bírja, addig nem szeretném lecserélni.
4/21 anonim válasza:
Motorola V547. Használtan vettem 2005-ben, de még mindig jó, csak az eredeti töltője tönkrement. Ha az eredeti korát nézem, akkor jövőre lesz 20 éves.
Van még 3 db alkatrésznek, azért néha szüksége van egy kis törődésre. Amúgy az akku készenléti ideje kiváló.
5/21 anonim válasza:
Samsung Galaxy A8, novemberben lesz 5 éves. Kezd lassulni, de amíg működik, addig nem cserélem le.
6/21 anonim válasza:
5 éve. Samsung Note+. Semmi baja. Én mindig csak akkor cserélem, ha már nagyon sok a gond vele. Az előző 5 évig bírta, a végén gyakran lefagyott. Cseréltem új telefonra és átmentettem. Múltkor csomagváltáskor, ingyen kaptam egy új telefont. Ki sincs bontva. Majd, ha valakinek a családból tönkremegy.
7/21 anonim válasza:
2 van.
Az egyik 6 éves, a másik 7 hónapos.
8/21 anonim válasza:
Egy éves volt június 3.-n, egy Galaxy A52s.
10/21 anonim válasza:
iphone7
2017-
hibátlanul működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!