Hogyan tudnám gyorsabban letőlteni a képeket a telefonomról?
A telefonomról egy usb kábellel szoktam a képeket rátölteni egy ilyen külső adathordozó szerűségre a laptopomon keresztűl. Általában nem olyan sok idő csak a gépen megnyitom a mappát amiben a képek vannak azon belül pedig külön mappában a képernyő képek, videók stb.
Szóval mindig kimásoltam egy egész ilyen mappát és átmásoltam arra a külső adathordozóra ami szintén nem volt olyan sok idő.
Szerintem volt hogy csak 10 perc egy olyan mappa amiben nagyon sok kép volt.
A régi telefonomon kb 10 000 kép is elfért szerintem mire betelt tárhely úgy volt ennyi idő. A mostani telefonomon sokkal kevesebb a tárhely összesen van kb 1000 képem/videóm viszont ha megnyitom a mappát az is sok idő mire betöltenek a képek benne ha meg eljutok odáig hogy elkezdjem átmásolni őket akkor egyszerűen félbeszakad a másolás és kezdhetem elölről.
Most a 32gb-ből 31 van felhsználva a telefonomon lehet ezért töltenek be a kpek ilyen lassan ha gépről nyitom meg őket de lehet hülyeség nem tudom hogy működik ez.
igen, azért is ennyire lassú, mert tele a tárhely.
Ilyenkor ez türelemjáték.... másolj át 30-40 képet, töröld ki és ezt ismételd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!