Ha a telefonom akksija egyre gyorsabban merül, azt garanciában kicserélik?
Általában egy akkut a kapacitásának a 60%-áig minősítenek jónak. Természetes elhasználódás során folyamatosan csökken a kapacitása. Ha nagyon izmoznál a szervizzel, lehet hogy egy applikációval lemérnék a kapacitását, és ha eléri az újkori érték 60%-át, akkor nem cserélnék ki.
Fura hogy ezek az "akkuhibák" mindig a garancia érvényességének utolsó hetében jutnak a felhasználók eszébe.
De nem fogják cserélni ingyen, mert a kapacitása még belül van a határon. És azt sem lehet tudni, hányféle applikáció van rátelepítve, és melyik mennyi energiát fogyaszt a háttérben.
Ez az "ahogy idősebb a telefon, egyre gyorsabban merül" részben annak is köszönhető, hogy sok felhasználó minden felesleges szirszart letölt rá, amit szinte nem is használ, de lehet hogy a háttérben azért fut.
#3 de nezd meg a leirasokat
ha eleve akkura nem terjed ki a teljes garancia ido akkor hiaba ugralsz
nem tudsz izmozninmeg fogyasztovedelmezni
arra hivatkozva hogy "nem olvastam el"
akkura kevesebb van sokszor
lehet az fel ev ahogy emlitettek de lehet 1 ev is neha
neha pedig a teloval azonos ideju garit is valalnak
"utolso napokban" biztos kihasznaljak amit emlitett ha szinten a garancia igy vonatkozik ra
es igazabol miert es kellene tobb? Egy hasznalt akku mar amit nem tudni hogy is hasznaltal
lehet tul jo alaputu is igazabol ha a hasznalatot figyelembe veszed
#5 köszi, ebbe bele se gondoltam, átolvasom majd :D
#6 kb egy éve járt hivatalos szervizben, mert megsérült a képernyő, viszont nem éreztem rajta akkor sem, hogy az akksit is cserélték volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!