Van értelme garanciában bevinni egy iPhone 11 Pro Max telefont, ha 1 hónap alatt 6%-ot romlott az akku élettartama és ezzel együtt az üzemidő is?
Novemberi telefon amely augusztus végéig 96%-ig ment le majd azóta alig egy hónap alatt 90%-ra esett vissza. Tudom sokan mondják, hogy nem számít a % de az üzemidő sem az igazi. Az akku csere pedig nem két forint.
Korábban a 8 Plusom 2 év alatt ment alig 90% alá.
(iPhone fikázó kommenteket azért nem kérek) Köszönöm.
nekemis a 8+ hasonlóan teljesített
most a 11 pro ami szintén novemberi 98%-on áll. és nem tapasztalok üzemidő csökkenést, úgyhogy valszeg nálad tényleg valami gond lehet
viszont el kell hogy keserítselek az akkumulátorra nincs gari!
"A jelen jótállás nem terjed ki: (a) fogyóeszközökre, például az akkumulátorokra, illetve az olyan védőbevonatokra, amelyek jellegüknél fogva egy idő után elkopnak, kivéve akkor, ha anyag- vagy gyártási hiba okozta a meghibásodást; ....."
mondjuk a gyártási hibára talán lehetne hivatkozni, úgyhogy szerintem vidd be valamelyik hivatalos!! szervizbe!
Köszi.
Hát így cinkes hiszen ez bőven 90 alá megy jövő ősz végéig és úgy eladni is nehezebb.
Legutóbb, mikor utaztam egy 6 órás kirándulás alatt lement 80%-ra ameddig a vonaton nem raktam töltőre. Pedig csak a facebookot/messengert és az instát használtam.
ekkorákat nem kellene ugrálnia ilyen rövid idő alatt!!
csinál képernyőfotókat róla amikor kicsi az érték és vidd be szervizbe. valszeg az akksi hibás.
Az lesz. Kicsit olyan érzésem volt, mint a 8 előtti generációknál, amikor powebank nélkül nem is indultam útnak.
Egyébként, ha megkezdődik a 2. év akkor is érvényes a garancia vagy hogy hívják ugye?
A 8 Plust kijelzőcseréjét már a 2. évben csinálták, de a hivatalos szervizből nem zavartak el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!