Szerintetek hogyan vegyem rá erre a szüleimet?
Mi nehéz azon felfogni, hogy TE vagy a kérdező, és mi a VÁLASZADÓK?
Értem. Azt tudtad, hogy è betűt leginkább telefonon használunk?
Ergó van telefonod. Ha van telefonod, akkor felesleges megcsináltatni, mert az adataidat potom pénzért ki mentik egy telefonos szakboltban.
8# "A kérdező egyébbként Te vagy, mi a válaszadók vagyunk."
akkor csak kérdezhetek?
válaszolni nem szabad ?
Ha csak úgy rá lehetne dugni a gépre, semmit nem érne a hitelesítés bejelentkezéskor, pl. a minta. Ilyenkor előbb a telefonon engedélyezni kell, és még akkor sem látni minden adatot a gépen.
Kérdező, talán kérj kölcsön pénzt, abba belemehetnek, de fizesd is vissza, lehetőleg diákmunkával.
Kérjél kölcsön barátoktól.
Vàllalj plusz munkát pénzért.
11es kèrdező, gondolkoztam ezen is, de az a baj, hogy a biztonságos mappában is van rengeteg olyan jelszó, és dokumentum, amit nem lehetne kimenteni, viszont nagyon fontos nekem.
13, ès 15ös kérdező, alapból erre gondoltam, de nem tudom, hogy beleegyeznènek-e ebbe, egyébként èn alapból mindig amilyen hamar csak lehetsèges, visszafizetem a tartozásaimat.
... addig sok pénzt (pèêëěnzt) lehet keresni, 25 év alattinak még SZJA-t sem kell fizetnie.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!