Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek hogyan vegyem rá...

Szerintetek hogyan vegyem rá erre a szüleimet?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy nemrèg sajnos összetörtem a samsung a72 készülékem kijelzőjét,ès most szeretnèm megcsináltatni a kijelző cserèt, mert nagyon kellenek róla az adatok, de a szüleim nem hajlandóak rá,pedig a nagyobbik felèt èn fizetnèm. Egyébként a kijelző csere nem túl drága, illetve eléggé jómódúak vagyunk, úgyhogy egy ilyet simán meg tudnánk engedni magunknak. Ès hiába mondom a szüleimnek, hogy az adatok miatt muszáj lenne a kijelző csere,de mèg így sem hajlandóak rá.

2023. jún. 23. 08:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
61%

Mi nehéz azon felfogni, hogy TE vagy a kérdező, és mi a VÁLASZADÓK?

Értem. Azt tudtad, hogy è betűt leginkább telefonon használunk?

Ergó van telefonod. Ha van telefonod, akkor felesleges megcsináltatni, mert az adataidat potom pénzért ki mentik egy telefonos szakboltban.

2023. jún. 23. 09:48
 12/30 anonim ***** válasza:
73%

8# "A kérdező egyébbként Te vagy, mi a válaszadók vagyunk."

akkor csak kérdezhetek?

válaszolni nem szabad ?

2023. jún. 23. 09:49
 13/30 anonim ***** válasza:

Ha csak úgy rá lehetne dugni a gépre, semmit nem érne a hitelesítés bejelentkezéskor, pl. a minta. Ilyenkor előbb a telefonon engedélyezni kell, és még akkor sem látni minden adatot a gépen.

Kérdező, talán kérj kölcsön pénzt, abba belemehetnek, de fizesd is vissza, lehetőleg diákmunkával.

2023. jún. 23. 09:55
 14/30 anonim ***** válasza:
80%
11# miért kiabálsz ?
2023. jún. 23. 09:58
 15/30 NTBS ***** válasza:

Kérjél kölcsön barátoktól.

Vàllalj plusz munkát pénzért.

2023. jún. 23. 10:06
 16/30 anonim ***** válasza:
De messze van még a vakáció vege....
2023. jún. 23. 10:19
 17/30 A kérdező kommentje:

11es kèrdező, gondolkoztam ezen is, de az a baj, hogy a biztonságos mappában is van rengeteg olyan jelszó, és dokumentum, amit nem lehetne kimenteni, viszont nagyon fontos nekem.

13, ès 15ös kérdező, alapból erre gondoltam, de nem tudom, hogy beleegyeznènek-e ebbe, egyébként èn alapból mindig amilyen hamar csak lehetsèges, visszafizetem a tartozásaimat.

2023. jún. 23. 10:55
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

... addig sok pénzt (pèêëěnzt) lehet keresni, 25 év alattinak még SZJA-t sem kell fizetnie.

:)

2023. jún. 23. 10:59
 19/30 anonim ***** válasza:
Szerintem van olyan cég amely vállal adatmentést sérült telefonról.
2023. jún. 23. 11:00
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérjél zsebpénz emelést.

"Zsebpénzemelés az inflációra hivatkozva? Egy próbát megér."

[link]

2023. jún. 23. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!