Iphone 6-omat lehallgatta a párom, hogyan lehet ezt utólag felfedni, bizonyítani?
Figyelt kérdés
Elkérte 10 perce frissítésre mikor fürödtem. Utánna lefagyott, csipogott mikor hozzá se értem, de nem csinált semmit a teló, de a párom mindig gyanúsan tudott mindent.
Aztán mikor szakítottam a telóm is megjavult. Nos a pegazus is hagyott nyomokat pedig az nagy állami szintű lehallgatás volt, de kérdésem hogy mégis hogyan és milyen kémprogramot rakhatott a telómra mikor az iphone az egyik legbiztonságosabb telefon.
Mert még az androidot is könnyebb törni meg lehallgatni mint az iphonet.
Ez pár éve volt de még mindig ugyanaz a telóm.
2023. jún. 22. 13:39
11/12 A kérdező kommentje:
Én is azt mondom, átlagember nem fog iphonra bármiféle lehallgatóprogramot telepíteni, pláne 10 perc alatt.
Sőt szerintem Ő is úgy vásárolta, ingyenes iphone lehallgatóapp sosem volt közkézen sehol.
2023. jún. 24. 19:48
12/12 anonim válasza:
A műsor támogatója az Apple! Köszönjük hogy minket választottak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!