Van fent a telefonom kozepen egy fekete potty a kijelzon. Mondjatok mar meg, hogy azt hogyan tudom kikapcsolni h ne vilagitson feketen? 😭😭😭
Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 23:47
11/16 anonim válasza:
Az semmi kérdező. Az én telómnak fent van egy széles fekete sáv. Nagyon idegesítő. Főleg, hogy jó drágán vettem ezt az Iphone 14 pro max-ot.
12/16 A kérdező kommentje:
Mert lattam valahol hogy pixelek vannak folotte vagy az masik telefonon? A kamera ugye a kijelzo alatt van folotte meg kijelzo van csak be kell ott kapcsolni. Vagy ki kapcsolni a feketét hogy ne vilagitson ott es akkor ott lesz a kijelzo.
2023. jún. 22. 05:48
13/16 anonim válasza:
Ilyenkor kikapcsiolja a kamera savjaban levo pixekeket nem a kamerat tunteti el, az eleg erdekes muvelet lenne nem tudom jelenleg igy hirtelenjiben az hogy lenne megoldhato🤣😂😅. Bar az egesz eleve egy baromsag. En biztos nem vennek olyan phone t ahol a kijelzobe van sullyesztve a kamera
1 mert idiotasag
2 mert zavaro
3 mert semmi ertelme
Es pont ezert nem is tudom hogy hogy kell abban a savban kikapcsolni a pixeleket. De amugy akkor az mar vagy kb 7 eves telefon lehet kb akkoriban volt ez egy bizonyos tipusnal.
14/16 anonim válasza:
Az iPhone esetén (ahogy jobb notebookoknál, tableteknél is) több érzékelőre van szükség a biztonságos arcfelismeréshez, annak pedig kell pár centi hely. Androidon ilyen tudtommal (legalábbis többnyire) nincs.
15/16 anonim válasza:
"ki kapcsolni a feketét hogy ne vilagitson"
a fekete mióta világít ?
16/16 anonim válasza:
Kérdező. Kínaiul írtam volna, hogy küldj róla képet?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!