Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A TV2 HD adónál hol lehet...

A TV2 HD adónál hol lehet kikapcsolni a fekete alapon fehér feliratot, ami a nagyothallók számára látható?

Figyelt kérdés
A TV2 honlapján az áll, hogy a felirat a teletext 890. oldalán található, viszont nálunk ennél a csatornánál nincs képújság, a felirat pedig nagyon zavaró. Egy, hogy nincs szinkronban a látottakkal; kettő, nincsen rá szükség. Samsung eh6030 tv. Sok mindent próbáltam, de semmi. A feliratok menüben a feliratok ki vannak kapcsolva. Mást még mit lehet megpróbálni?

2014. jan. 10. 15:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is Samsung tévém van, bár más típus, de leírom, hogy az enyémen hol lehet:

Távirányítón a 'Tools' gomb, majd legalul található a 'Feliratok' menüpont. Ezen oké, majd a 'Ki' opcióra kell állítani.

2014. jan. 13. 19:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Bocsánat, azt nem olvastam, hogy a menüben ki van kapcsolva a felirat. A feliratot pedig úgy tudom, csak 2 megoldással lehet kikapcsolni, vagy amit az előbb írtam, tehát a 'Tools' gombbal, vagy pedig Menü -> Adás -> Feliratok és 'Ki'-re állítani. Ha ezek nem segítenek, akkor nem tudom mi lehet a probléma.
2014. jan. 13. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!