Hivatalosan vett Samsung telefonom és töltőm van. Hetek óta nagyon meleg lesz a töltő, töltés közben. Ez azt jelenti, mindenképpen vegyek új töltőt, mert kezdi megadni magát?
Hetek óta nagyon meleg van.
Kapcsold ki a gyorstöltést a telefonon.
Köszönöm azoknak, akik kulturáltan válaszoltak. Még nem volt ilyen meleg, amikortól forrósodni kezdett a töltő. Megtaláltam most a gyorstöltőt és kikapcsoltam.
"Nyár van. Mit vártál, hogy majd hidegebb lesz?" Neked ettől jobb lesz, hogy így beszélsz másokkal? Tudom, hogy nyár van és tudom, együtt jár ez az időszak a meleggel. Ha kérdeztél volna, akkor írom, már 20 fok körüli külső hőmérsékleten vettem észre az egyre erősebb melegedést. Nyugodt, kiegyensúlyozott életet kívánok neked is és mindenkivel szembeni barátságos kommunikációt.
Sajnos a gyorstöltés kikapcsolása mellett is nagyon hamar, nagyon meleg lesz. Samsung üzletben vegyek töltőt csak? Vagy hol ne vegyek, hol vegyek? Köszi.
Ha csak meleg lenne, akkor kevésbé aggódnék. De a töltő már forrónak mondható.
Én ilyet vettem, egy éve használom, nem meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!