Miert nem tölt a telefonom?
Az iphoneom 1 éve van meg de most kb 2 hete azt csinalja folyton hogy nem tölt hiába dugom rá a tőltőt és és van mikor mozgatni kell benne hogy toltson és néha ugy tolt de már nem töltötte aztán vettem egy tőltőt a boltba de az se mindig tőlt hanem erősen bele kell dugni a telefonba de akkor se mindig tőlt ki be kell huzni a toltot es ha turelmes vagyok akkor tőlt de van mikor azt írja hogy tőlt és nem is megy fel a százalék ilyenkor nem tudom mi van és rajta hagyom vagy 2 orat a tolton es azt mutatja h tolti de semmit nem tőlt utána ujra huzgalhatom ki be a toltot utana meg mar tőlt.
De most is toltorol nyomom mert igy most tőlti ha nyomom ha leteszem akkor semmit nem tőlt.
Valaki valami otlet?
Mi lehet a baja?
Iphone Xr 1 éve van meg
Az akumlator vagy a telefonba a tőltő rész?
Mennyiért csinálnak meg egy ilyet? Mennyi ft kb?
a telefonban a töltő lyuk van tele kosszal. Ezért nem megy bele eléggé a kábel és emiatt nem tölt.
Fogj egy fogpiszkálót és kotord ki belőle!
"hanem erősen bele kell dugni a telefonba"
Ezektől az erősen bedugásoktól tönkre ment a forrasztás a telefonban lévő csatlakozó aljzatban. Szakszervízbe kellene elvinni, hátha meg tudják csinálni.
Szia!
Adok 1 linket, a videó, amit látsz, titkosítva, de meg tudod nézni ezt a változatot. Az elején vhol szól arról, hogy olyan bunkók az emberek, hogy nem nézik meg, mit miért dobnak piacra Kínából? a miért kérdésre a válasz, mert nem jó, nekik nem kell, nincs hozzá egy deka alkatrész se! Felelősséget nem is vállal az iPhone. Ennyi, bocs. Az egész videóanyag nagyon szuper, feltettem facen, tavaly és próbáltam most is, fiók korlátozással jár, 60 napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!