Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Azok az embereknek akiket...

Azok az embereknek akiket feldob nekem a messenger hogy elérhetőek, engem is mutat?

Figyelt kérdés
Tudjátok a beszélgetések felett megjelenik azoknak a profilképe akik elérhetőek. Na és az érdekelne hogy ha valaki nekem első helyen van ott, akkor én is neki? (tetszik egy fiú és minden nap látom, hogy elérhető és azért érdekelne, hogy ő is lát-e engem)

2023. jún. 17. 19:07
 1/2 anonim válasza:

Igen, ő is látja hogy fent vagy, de neki nem biztos hogy elsőként dobja be a messenger.

Általában azokat az embereket dobja be elsőnek, akiket rendszeresen nézegeted a profiljaikat facebookon.

2023. jún. 17. 19:25
 2/2 anonim válasza:
0%

Úgy nézegesd a profilját hogy le is tudsz bukni.

Mivel sokan használnak olyan alkalmazásokat ami kimutatja hogy egy nap alatt kik és hányszor nézte meg a profilod.

2023. jún. 17. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!