IPhone 14 Prora milyen kijelzovedofoliat vegyek?
Figyelt kérdés
Nektek melyik vedofoliak jottek be? melyik az ami olyannak erzodik mintha rajta se lenne? az Apple honlapjan lattam de azok nagyon dragak, meg nekem eleg ha csak a hasznalati karcoktol megvedi. szoval pontosan mit ajanlotok ? koszi a valaszt :)2023. jún. 16. 14:44
1/5 anonim 

válasza:

2/5 anonim 

válasza:

én az Appleking.hu -n vettem fóliát az iPod touchomra. 5000e volt. nagyon jó minőségű, megvedi a telót a karcoktól. nekem alig karcolódik. a te telefonodra is lehet itt kapni, én bátran ajánlom.
3/5 anonim 

válasza:

Rendelj Aliexpressrol, kb ugyan az a folia amit itt kapsz csak ott 300 forint itt meg 5-6 ezer.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget:) !!!
2023. jún. 17. 08:51
5/5 anonim 

válasza:

Én bementem egy plázában az első random gms boltba és kértem egy üvegfóliát, 1500 volt, teljesen tökéletes. Ajánlom, hogy hasonlóan járj el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!