Milyen telefont vegyek?
Most egy Huawei p20 lite-ot használok 5 éve. Nincsen vele bajom, habár átlagos dolgokra használom csak.
A gond az, hogy lesz flottás számom és nem tudom hogy működik ez(lesz-e külön sim kártya stb). Amit láttam, hogy valaki a saját telefonját használja, másnak meg külön telefonja van erre a célra.
2 lehetőségem van. Az egyik, hogy veszek céges célra egy olcsó bármilyen telefont, mert azt úgyis csak arra használnám, a másik meg, hogy újat veszek.
Az újnak viszont akkor dual simesnek kell lennie, a technikai paraméterei legyenek akkor már kicsivel jobbak mint a mostanié, ha lehet maradjon androidos és hát én használom a Google telefonos alkalmazásait is és ahogy olvastam most vannak olyan gyártók, amik ezeket már nem támogatják.
Árban sem szeretnék túl drágát. Alapvetően 100 ezer körül gondolkozom, de 150-200 ezerért semmiképpen se legyen több. Nekem az már a felesleges kategória.
Felejtsd el. Gagyira sose költsd, vagy normálist vegyél, vagy semmit.
Vannak dolgok amiknél nem lehet megalkudni, ha azt akarod, hogy normális dolgod legyen évekre. Még működik a készüléked, még tudod használni, addig gyüjts hozzá, de gagyit ne vegyél.
Samsung Galaxy A52S
Ár érték arányban egy jó választás
A flotta csak annyit jelent, hogy egy céges csomagba tesznek át, ahol egymásközt ingyen beszéltek, de ha onnantól nem a cég fizeti, akkor felesleges ezért külön telefont tartani. Gondolom aki így tesz, az meg nem akarja, hogy munkán kívül zavarják, mondjuk ha valaki nem olyan fontos, azt meg úgyse keresik. A fontosak meg úgyis kapnak céges telót :D
Nálunk is volt ilyen lehetőség a cégnél, még jó régen, de mivel kollégákat soha nem hívtam, mert csak egy egyszerű melós vagyok, így semmi előnye nem volt. Ha pedig eleve korlátlan a mostani előfizetésed, akkor felesleges is ilyenbe belépni.
Ez a flottazas hát kötelező. Kórházban dolgozok és ha ügyelet van, akkor a rövid kódomon fognak hívni, ha munka van. A flottás csomag max 1-2 ezer forint lesz, amit a fizetesembol fognak levonni.
Magamtól eszembe se jutott volna a mostanit lecserelni, amíg működik. Ez max egy lehetőség, hogy akkor veszek egy újat és ezt max el tudom passzolni a nagymamnak, mert neki meg szrakszik a telefonja.
Elsősorban a vonalasrol lehet hívni a másikat és nem kell 500 telefonszamot megjegyezni.
Van olyan, aki a privát hivasait is a flottás csomagbol intézte. 3 csomag van, de a mobilnetben van csak eltérés azt hiszem.
Még csak ma támadtak le ezzel, szóval fogalmam sincs még több infóról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!