Melyiket vegyem?
Én Applere váltottam androidról évekkel ezelőtt.
Az oka annyi volt, hogy olcsón megkaptam egyet.. viszont azóta megértettem, hogy miért is szerettèk sokan mindig is.
Zenghetnék ódákat a saját gyártású hardverekről, a sokkal ellenőrzöttebb szoftverfejlesztésekről, a nagyszerű teljesítményről és üzemidőkről, de valaki úgyis jön es le pontoz, meg belém áll, hogy miért nincs igazam.
Én jelenleg egy 13minit használok. Ez tudásban 1 az 1ben a 13, annyi különbséggel, hogy kisebb a kijelző, illetve egy nagyon picivel alatta van a felbontás. Cserébe kb 100.000Ft-al olcsóbb.
Én szeretem, az akksi üzemidő simán van egy nap intenzív használat mellett is, és a teljesítménye is tökéletesen megfelel a mindennapi használati szokásaimnak.
Amennyiben van lehetőséged kérj kölcsön valakitől egy régebbi iPhone-t használd pár napig, utána donts.
Sok embernek nem tetszik, így én nem mondanám azt, hogy egyből ugorj fejest, és válts.
Milliók?
Az IPhone hét használtan most kb 30-40.000
A 12 körülbelül 150-200
13 Mini 200-250
A 13 300-350
Ez összesen nincs egy millió.
Na jó.. volt egy 14pro az 400 felett van, de mindenki addig nyújtózik, amíg a takaró ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!