Miért tartják a Samsung telefonokat ilyen jónak az emberek?
Jaj gyerekek, ne az alapján akarjunk megítélni egy márkát, hogy nálad éppen pont 7 éve egyszer az egyik telefonjuk nem bírt ki 4 évet, csak kettőt. Nincs olyan márka vagy típus, amiből ne lenne gyártási hibás vagy idő előtt talpát feldobó készülék.
Kérdező írod, hogy az ismerősi körödben a Xiaomi milyen jól teljesít. Na nekem meg még olyan gyorsan, olyan drága telefonom sosem halt meg, mint amikor egyszer volt Xiaomim. Az ismerősi körömben is produkáltak furcsaságokat, ellenben anyám a mai napig egy 2014 végén (!!!) kijött Samsung telefonnal Messengerezik meg olvas híreket... Apám a munkahelyén 2 évente megkapta mindig az aktuális S széria valamely tagját, a régit pedig nagyon kedvezményes áron megvásárolhatta, szóval a családban mindig több használt Samsung telefon volt és mindegyikkel az volt a tapasztalat, hogy 2-3 tulajt is kiszolgált, sok-sok éven át.
Ma már a normális (nagy) gyártóknál egyáltalán nem jellemző az, hogy nagyobb mennyiségben gyártási hibás készülékek kerülnének piacra. Szóval szerintem ezt a vonalat el is engedhetjük.
Azért szokás a Samsung telefonjait jónak tartani, mert... egyszerűen jók. Régóta a piac élvonalába tartozó, nagy gyártó. Azért már elég tapasztalat összegyűlt ahhoz, hogy ne hozzanak ki alapvetően rossz telefonokat. Az One UI is egy elég jól működő rendszer és évek óta ők kínálják androidos fronton messze a legtöbb szoftveres támogatást, idéntől ha jól tudom már az A széria telefonjai is 4 főverziófrissítést kapnak, ami abban az ársávban példátlan.
Jelenleg nem Samsung telefonom van, hanem egy Apple, de ha most, ebben a pillanatban muszáj lenne egy telefont vennem, akkor szinte biztosan egy S23-mat választanék.
Xiaomi telefon egy katasztrófa senkinek nem ajánlom .
Inkább Google pixel, Motorola,Nokia Samsung ezek normális jó telefonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!