Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem olyan lesz a selfie,...

Miért nem olyan lesz a selfie,mint az élőképen?

Figyelt kérdés
ha csinàlok egy selfiet,àltalában soha nem olyan lesz,mint amit látok előtte 1 másodperccel. megtalàlom a megfelelő szöget a képhez,gondolom magamba hogy most jó,megnyomom a telefon oldalàn a gombot,és nem olyan lesz a kép,mint amit làttam. pedig nem mozgatom a fejem,meg nem változtatot a pozíciómon. a tükrözés is ki van kapcsolva. csak egyszerűen olyan,mint ha sokkal jobbképűnek látnán magam az “élőképen”,vagy nem tudom minek nevezik.
2023. jún. 3. 15:50
 1/3 anonim válasza:

Egyrészt, mivel nem széles látószögű egy telefonnak a lencséje, ezért közelről készített képen nyúlfejed lesz. Próbáld ki, hogy messzebb tartod a telót, és a képbe belenagyítasz.

Másrészt, amikor a szelfit készíted, az eltartás miatt más szögben látod a képernyőt, mint amikor az elkészült fényképet normál szögben magad előtt tekinted. A szélesebb arc, ahol a szem közelebb van a szájhoz, illetve a szemöldök is közelebb van a szemekhez, sokkal vonzóbbnak hat.

Egy megdöntött képernyőn "összébb megy" az arc, így a látvány is jobb.

2023. jún. 3. 16:01
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ,gondolom értesz a fotózáshoz.honnan tudhatom,hogy az emberek hogy làthatnak engem élőben?mert pl egyszer tök jól nézek ki egy képen,egyszer meg botrányosan. és nehéz eldönteni,hogy melyik lehet a valós. mert pl ha én lefotózom egy ismerősöm,és megnézem a képet,akkor ugyanúgy làtom,mint élőben.
2023. jún. 3. 17:06
 3/3 anonim válasza:
szelfi kamerát messze tartod magadtol, belenagyítasz es ugy keszitesz kepet.
2023. jún. 3. 17:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!