Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Állandóan hívogatnak otp-s...

Állandóan hívogatnak otp-s nek magukat kiadó telefonszámok,mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szinte minden nap,és szinte minden nap más számról.Letiltogatom a számokat de újak hívnak akkor!Mit lehet tenni?Hova regisztrálhattam hogy megtudták a telefonszámomat?Régebben volt egy másik telefon szám is aki tartozásokat írt sms-ben

2023. máj. 31. 16:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#10: és akkor ne vegye fel a telefont soha, hogy ha nem ismeri a hívót?
2023. máj. 31. 17:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem, nem ezt mondtam.
2023. máj. 31. 18:06
 13/17 anonim ***** válasza:
79%
Engem tavaly hívtak csomószor ilyen csalók és a telefonszámnak mindig utánannéztem és mindig találtam infót hogy csalók meg OTP-sek stb... Volt amit felvettem és mondták hogy azért hívnak az OTP-től mert tranzakciós probléma lépett fel és adjam meg az adataimat. El is küldtem egyet az anyjába mert 1. nem vagyok OTP-s és soha sem voltam az. 2. A banknak pontosan tudnia kell az adataimat és soha nem kérnek bankkártya adatokat se belépési azonosítót, jelszót meg főleg nem. Ezt el is mondtam egyik ilyennek a telefonba aztán csak néma csend volt és kinyomta...
2023. jún. 1. 09:56
 14/17 anonim ***** válasza:

ki hivott ?

[link]

2023. jún. 1. 11:43
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Vigyázz ezek hackerek.

volt róla cikk is a neten.

felne vedd, mert szóval tartanak, és addig lenyúlnak minden adatot a telódról.

2023. jún. 1. 18:19
 16/17 A kérdező kommentje:
Felvettem egyik bele se szólt,és letette,másiknál pedig kicsöngött mintha én hívtam volna fel!
2023. júl. 12. 16:35
 17/17 anonim válasza:
69%
hat igen OTP-s munkatars nem hiszem hogy hivna 30as telefonszamrol! edesanyamat betalalta 3 ilyen telefonszam egyik meg stimmelt is amit leirtal ide :D
2023. aug. 8. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!