Hogyan lehet egy fényt kiadó tárgyat lefényképezni úgy, hogy az a valós fényességben látszódjon a fényképen is?
Nevezetesen erről a tárgyról van szó: [link] a valóságban még szebb a világítás.
Mobiltelefonnal lehetséges? Hogyan? Milyen funkció van erre?
Másik kérdésem pedig az, hogy egyszer készítettem képeket valamiről telefonnal és azt vettem észre, hogy néhány kép sokkal színdúsabb lett. Nem állítottam át semmit, csak fényképeztem. Hogyan lehetséges ez? És tudatosan lehet ezen módosítani? Gondolom a fény érzékeléssel van valahogyan összefüggésben.
Ez nem "fénykiadö" tárgy.
A mobilokban pedig gyakori az automatikus téma mód, ahol megválasztja a szükséges beállításokat az optimális eredmény érdekében.
Ne félj megnézni a beállításokat, nem rontod el.
Lehet, hogy fluoreszkál? Vagy a zöld az fénykibocsátás? Valami oka lehet, hogy ilyet írt a kérdező.
Ha fényt ad ki, akkor viszonylagos sötétben fényképezd. Lehet, hogy így túl sötét lesz a kép, de akkor gépen valami programmal lehet növelni a fényerőt. Pl. ingyenes és jó a Photofiltre. Ezzel még egyéb módon is fel tudod javítani a képet, pár kattintással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!