Lehetséges ilyen módon tölteni a telefonokat?
Szóval, 300-440 Kilométert fogok menni biciklivel ha minden igaz. Így hát, egy hatalmas akkumulátort teszek a táskába. Amit, egy töltőként rákötök a összekötök a telefonnal, természetesen USB-vel.
A kérdés kiírásának az oka, az, hogy még nem szereztem akkumulátort, így hát, még mielőtt szerzek, megtudom mi a helyzet az ilyen módszerekkel.
Meg, de fontos tudni, még nem biztos ez, de én esélyt látok rá. Még ezt úgy is le kell beszéljem az illetővel. Így hát, előre készülök, még akkor is, ha talán nemleges lesz a helyzet.
Veszprém Megye-től Szabolcs megyébe. A lényeg, az, hogy ne üldözzenek a farkasok :D Vagy bármi más :D.
15-ös, elolvastam, azután, hogy elküldted. Az szép! Köszönöm a linket, így adott még egy kis reményt +-ba.
16-os, valóban, túlzás lesz. De, ki fogom bírni, vannak határok, amik az alap mozgási dolgokat szabályozzák. A határokat, ha át akarjuk törni, szükséges lesz, akaraterőre, kajára, folyadékra, és reményre.
Akármi legyen is, az elhatározásom az megdönthetetlen, ígéretet tettem magamnak, amit ha megszegek, soha többé nem leszek önmagam. Valóban, keresnem kell olyan utakat is, ahol engedélyezett a bicikli, de ezzel nem lesz baj.
17-es, én megteszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!