Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehetséges ilyen módon tölteni...

Lehetséges ilyen módon tölteni a telefonokat?

Figyelt kérdés

Szóval, 300-440 Kilométert fogok menni biciklivel ha minden igaz. Így hát, egy hatalmas akkumulátort teszek a táskába. Amit, egy töltőként rákötök a összekötök a telefonnal, természetesen USB-vel.

A kérdés kiírásának az oka, az, hogy még nem szereztem akkumulátort, így hát, még mielőtt szerzek, megtudom mi a helyzet az ilyen módszerekkel.

#telefontöltés #HordozhatóForrás
2023. máj. 31. 04:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Ülj vonatra egy darabig.
2023. máj. 31. 18:33
 12/29 A kérdező kommentje:
Nem nem, az ellentmondás lenne magammal szemben. Ha egyszer kibírom azt a hosszú utat biciklivel, akkor másodjára már könnyebb lesz, harmadjára már még könnyebb.
2023. máj. 31. 19:15
 13/29 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem honnan hová?
2023. máj. 31. 19:18
 14/29 A kérdező kommentje:

Meg, de fontos tudni, még nem biztos ez, de én esélyt látok rá. Még ezt úgy is le kell beszéljem az illetővel. Így hát, előre készülök, még akkor is, ha talán nemleges lesz a helyzet.

Veszprém Megye-től Szabolcs megyébe. A lényeg, az, hogy ne üldözzenek a farkasok :D Vagy bármi más :D.

2023. máj. 31. 19:21
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ezt már olvastad?

2023. máj. 31. 19:27
 16/29 anonim válasza:
100%
Hát Veszprém és Szabolcs között nem fognak farkasok üldözni az szinte biztos viszont ugyan én nem vagyok egy nagy bringás de sokat gyalogtúrázom jellemzően ilyen 30 kilométerereket. Mentem már ennek több mint a dupláját is egy huzamba de amire kiakarok lyukadni hogy az átlagom három vagy négyszeresét biztosan nem vállalnám egyhuzamban. Feltételezem a bringa is ilyen lehet csak arányaiban más. Magyarul sok lesz az a 300-400 kilométer. Másrészről kicsit nagy a szórás most tulajdonképpen honan hova mész mert pluszminusz 100 km nagyon nem mindegy tekintve hogy azt írtad 100-110 kilométereket szoktál menni.
2023. máj. 31. 19:28
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
400 km-t egyhuzamban nem tekersz le, az fix.
2023. máj. 31. 19:44
 18/29 A kérdező kommentje:

15-ös, elolvastam, azután, hogy elküldted. Az szép! Köszönöm a linket, így adott még egy kis reményt +-ba.

16-os, valóban, túlzás lesz. De, ki fogom bírni, vannak határok, amik az alap mozgási dolgokat szabályozzák. A határokat, ha át akarjuk törni, szükséges lesz, akaraterőre, kajára, folyadékra, és reményre.

Akármi legyen is, az elhatározásom az megdönthetetlen, ígéretet tettem magamnak, amit ha megszegek, soha többé nem leszek önmagam. Valóban, keresnem kell olyan utakat is, ahol engedélyezett a bicikli, de ezzel nem lesz baj.

17-es, én megteszem.

2023. máj. 31. 20:00
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Beszámolsz majd?
2023. máj. 31. 21:23
 20/29 A kérdező kommentje:
Természetesen ha kíváncsi vagy rá. De, arról is befogok számolni, hogy meddig bírta a telefon, és a powerbank.
2023. máj. 31. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!