Samsung A40-es telefon kijelzője nem működik. Hogyan lehet valahogy levenni róla a fájlokat ennek ellenére?
Sok emlék, nyaralás, gyermekemről képek stb. Minden rajta maradt. Leesett a telefon, azóta teljesen fekete a kijelző. A telefon rezeg, töltéskor is rezeg...de semmit nem látok, így nem tudom feloldani, hogy laptop-hoz csatlakoztatáskor hozzáférjek a telefon mappáihoz.
Ha hívnak, akkor felvenni is fel tudom (vakon...mivel azt tudom, hogy hol van az "ikon").
Hogyan menthetném ki az adatokat? A többportos adapter segíthet? Úgy olvastam azzal a tv-hez is lehet csatlakoztatni és azon keresztül fel lehet oldani a telefont. Ez jó út lehet? Vagy mit javasoltok?
Köszönöm szépen előre is!

Kijelzocsere megoldja.
Amugy a kepek nem lehettek tul fontosak, ha az egyetlen peldanyuk egy barmikor elhagyhato, vizbe pottyanthato, eltorheto keszuleken volt.

De fontosak voltak attól még mert naponta nem töltötten át őket a gèpre. Szerintem telefon meghibasodasnal ezzek nem vagyok egyedül az ilyen problemaval.
Köszi a válaszokat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!