Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telót vennétek meg?...

Melyik telót vennétek meg? Sony ericsson Vivaz Sony ericsson Xperia X10 mini Sony ericsson Xperia X10 mini pro vagy Nokia N97 mini?

Figyelt kérdés
Rettenetesen szeretek fényképezni. Mennyivel csinál rosszabb képet az 5mpx-es kamera a 8mpx-nél?
2010. okt. 11. 13:22
 1/7 anonim válasza:
Sony ericsson Vivaz
2010. okt. 11. 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:
mini pro
2010. okt. 11. 13:54
 3/7 A kérdező kommentje:
:). ez a kettő az, ami közül nagyon nehezen tudok dönteni.
2010. okt. 11. 14:11
 4/7 A kérdező kommentje:
A vivaz jobban tetszik. a mini nem tud fogadni semmit bl-on.
2010. okt. 11. 14:12
 5/7 anonim válasza:
N97 mini
2010. okt. 11. 14:24
 6/7 anonim ***** válasza:

ha csak a féknykéepzés a fontos, akkor a vivaz (ő tud hd-ban videót is felvenni).

ha szereted a rendszert bővíteni, testre szabni, akkor az x10 mini pro az android miatt.

és a mini sem csinál rossz képeket, én inkább hátránynak a kis kijelzőt hoznám fel (de ez egyénfüggő).

2010. okt. 11. 14:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem csak a fényképezés a fontos. Mint telefon is szeretném szeretni. :) Csak rengeteget szoktam fényképezni. Volt egy 8.1 mpx-es telóm, csak lánykám beledobta a vízbe. Mire észrevettem, már késő volt. Most egy 3.2-es van. Rettenetes.
2010. okt. 11. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!