Aki iOSról váltott Androidra az miért tette?
Mert jobb mindenben.
Igaz hogy hitelre vettem az iPhone 14 Pro-t de megérte.
Az ios sokkal jobb amugy !!NEKEM!!, de az android olcsobb, en csak az ara miatt valtottam.
Lassan (3-4 ev mulva) egy csucsgategorias telefon pl majd az uj iPhone vagy Samsung milliokba fog kerulni szerintem
Ha váltanék azért tenném, mert az android kézre állóbb, egyszerűen strukturáltabb rendszer.
Amiért nem váltanék, mert az IOS nagyon kényelmes szinkronizációt nyújt.
Egyszerűen az iPhone vonal tökéletes, nem tudok belekötni.
Míg azért ha androidos telefonból nem csúcsot vesz az ember azért rendesen utána kell néznie.(nincs-e széria hiba, kap-e support-t, van-e egyéb nyűgje stb.)
Nekem az egyik kollégám ha új telefont vett, akkor mindig másik oprendszerre ment. Android -> iOS -> Android -> iOs ...
Azt mondta, hogy azért csinálta, mert megunta.
1,5 éve váltottam Androidról iOS-re, mert akkor egész egyszerűen ott találtam meg azt a telefont, ami teljesítette az összes elvárásomat és jó ár/érték arányú volt. Ha most kellene vennem, akkor szinte biztosan nem vennék 450 ezerért egy iPhone 13-mat, iPhone 14 néven, ennyi pénzért még mindig 60 Hz-es kijelzővel és lényegében nulla újítással, forintban mérve jóval drágábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!