A Google miért ilyen kevés országban forgalmazza a telefonjait?
"Mert itthon nem jó az 5G hálózatokhoz"
Ha tudja a GSM 5G-t, akkor itthon is tudja. Vedd meg nyugodtan.
Ha valami miatt mégsem válna be, 14 nap elállás ugyanúgy érvényes a neten vásárolt cuccokra, visszaküldöd.
"A pandemia, illetve az altala okozott gyarbezarasok es ebbol kovetkezoen a chiphiany miatt a google ugy dontott, hogy a telefonjait elsosorban az USA piacon es Japanban fogja csak ertekesiteni"
Előtte sem hoztak ide sose Google telefonokat.
Amiket találsz árukeresőn eladó telefonokat, azok nem hivatalos Google forgalmazók. Szimplán megvette a vállalkozó a külföldi nagykerből és behozta ide. Ez nem illegális, de ettől még nem lesz rá például magyar GYÁRTÓI garancia.
"Ha tudja a GSM 5G-t, akkor itthon is tudja. Vedd meg nyugodtan."
Nem, nem fogja tudni itthon. Ez közismert tény, az előző generációkkal is ez volt a helyzet. A hazai sávokat nem támogatja, pont. Olvass róla teszteket, ha érdekel vagy nem hiszed el.
"Olvass róla teszteket, ha érdekel vagy nem hiszed el."
Amit belinkeltem az Emag-os listában az első készüléket megnéztem, az működik nálunk. Ezért nem hiszek a közismert tényekben.
Tudja a n12, n28, n1, n78 sávokat, ezt pl. a Telekom rendszere tudja.
Olvass róla ha nem hiszed el.
"Amit belinkeltem az Emag-os listában az első készüléket megnéztem, az működik nálunk. Ezért nem hiszek a közismert tényekben."
Akkor te csak vedd meg. Kollégámnak sem működik telekomos hálózaton a pár hetes telefonja, de ő ezzel tisztában is volt. Továbbá senkinek, szóval nem tudom, hogy mit néztél.
De majd persze, tuti jobban hiszek névtelen Jóskának a gyakoriról, aki azt kamuzik össze, amit akar, mint másik x tucat meg száz embernek, akinek van ilyen telefonja :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!