Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 11-es telefonom alvó...

Iphone 11-es telefonom alvó állapotban is hangosan csörög, ha hívnak, miért?

Figyelt kérdés
2023. máj. 27. 10:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Be kell allitani hogy ne csörögjön
2023. máj. 27. 10:29
 2/18 anonim ***** válasza:
60%

Mit nevezel alvó állapotnak?

Ha a képernyő kikapcsolt állapotát, akkor teljesen normális, hogy csörög.

A néma mód, vagy a ne zavarjanak mód az ami neked kell.

2023. máj. 27. 10:36
 3/18 anonim ***** válasza:
71%
#2 lehet különböző módokat beállítani, sztem ő arra gondol. Minden módnál külön lehet állítani, hogy milyen értesítést kapsz meg és milyet nem.
2023. máj. 27. 10:39
 4/18 anonim ***** válasza:
67%
óóóó köszi 3-as, nem tudtam :D
2023. máj. 27. 10:43
 5/18 anonim ***** válasza:
67%
Ha az alvó mód alatt az alvás fókuszt érted, akkor nézd meg, hogy mik annál a fókusznál a beállítások. Át lehet állítani, valószínűleg engedélyezve van nálad a hívás. Nálam is engedélyezve van alvás közben, hogy a családtagjaim hívjanak.
2023. máj. 27. 11:22
 6/18 A kérdező kommentje:

Eddig nem csörgött. Nem állítottam pedig át semmit. Most hirtelen elkezdte, hogy alvónál is csörög.

2# alvó állapot iphone-on egy hold. Akinek iphone-ja van, az tudja. A kérdésem is nekik szólt.

2023. máj. 27. 12:04
 7/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom beállítani alvónál, hogy ne csörögjon senkinek, ha hívnak. :(

Mit csináljak, ha azt szeretném, hogy az ébresztőm szóljon, de más néma legyen rajta? Repülőre nem merem tenni. Ha némítom, az ébresztő fog csörögni?

Nagyon dühít most ez, szerintem vmi frissítés miatt lett ilyen. Évekig nem volt ezzel gond.

2023. máj. 27. 12:10
 8/18 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem meg továbbra is valami rosszul van beállítva... Ellenkező esetben meg felesleges a kérdés, mert nem tudjuk távgyógyítani.

A némítás kapcsold be éjszakára, aztán kész.

2023. máj. 27. 12:25
 9/18 A kérdező kommentje:

Nincs némítás az iphone-on, max leveszed a hangot. Úgy viszont az ébresztés halkabban csörög, kipróbáltam.

Nincs elállítva semmi, akinek ilyen iphone-ja van, az tudja, h milyen az alvó állapot menüje és mit lehet beállítani rajta. Átnéztem százszor, nincs olyan, h az összes bejövő némítása, esetleg a kontaktokat lehet, de ismeretlen számokat nem.

Ha valakinek iphone-ja(!!!) van és érdemben is tudna segíteni, annak megköszönném.

2023. máj. 27. 13:13
 10/18 NTBS ***** válasza:
Beállítások között nézd meg.
2023. máj. 27. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!