Iphone 11-es telefonom alvó állapotban is hangosan csörög, ha hívnak, miért?
Mit nevezel alvó állapotnak?
Ha a képernyő kikapcsolt állapotát, akkor teljesen normális, hogy csörög.
A néma mód, vagy a ne zavarjanak mód az ami neked kell.
Eddig nem csörgött. Nem állítottam pedig át semmit. Most hirtelen elkezdte, hogy alvónál is csörög.
2# alvó állapot iphone-on egy hold. Akinek iphone-ja van, az tudja. A kérdésem is nekik szólt.
Nem tudom beállítani alvónál, hogy ne csörögjon senkinek, ha hívnak. :(
Mit csináljak, ha azt szeretném, hogy az ébresztőm szóljon, de más néma legyen rajta? Repülőre nem merem tenni. Ha némítom, az ébresztő fog csörögni?
Nagyon dühít most ez, szerintem vmi frissítés miatt lett ilyen. Évekig nem volt ezzel gond.
Szerintem meg továbbra is valami rosszul van beállítva... Ellenkező esetben meg felesleges a kérdés, mert nem tudjuk távgyógyítani.
A némítás kapcsold be éjszakára, aztán kész.
Nincs némítás az iphone-on, max leveszed a hangot. Úgy viszont az ébresztés halkabban csörög, kipróbáltam.
Nincs elállítva semmi, akinek ilyen iphone-ja van, az tudja, h milyen az alvó állapot menüje és mit lehet beállítani rajta. Átnéztem százszor, nincs olyan, h az összes bejövő némítása, esetleg a kontaktokat lehet, de ismeretlen számokat nem.
Ha valakinek iphone-ja(!!!) van és érdemben is tudna segíteni, annak megköszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!