Iphone SE 2020 vagy Iphone 11?
semmi extrára nem használom
net, fotózgatni, telefonálni
Használd az Apple készülék összehasonlítóját, hogy minden adatot egy helyen láss.
Nekem is a kettő készülék között volt a döntés egy éve, mivel pici kezem van, az SE-t választottam 😆
Nagyon szeretem, az akkumulátorát nyáron tervezem cseréltetni. Minden hibátlanul működik rajta, már-már romló aksival is kibír 6 órát úgy, hogy állandóan nyomkodom.
Tessék, itt a részletes összehasonlításuk:
Ugyanaz a processzor, ugyanazok a frissítések, de RAM, kijelző, kamera, üzemidő, vízállóság mértéke - a 11 mindenben sokkal jobb!
A SE-t egy esetben szabad venni, ha kicsi telefon kell.
Amúgy kb. mindegyik iPhone jobb tőle a piacon ami újabb vagy egykorú vele.
20:00
Olyan telefont válassz, ami tetszik.
Egyik Apple model se rossz, valakinek ez valakinek az jön be, ha egyedi szín kell ami a másikon nincs akkor azt választod, bár ez tokkal megoldható… Itt inkább akkor a hány kamera vagy a mérete kesz neked ami számít
Az a baj, hogy a kis méret rossz üzemidőt visz magával.
Akadtak kivételek, mint a például a Compact Sony-k amik éves lista top10-es listájában mindig ott van, de kivétel erősíti a szabályt.
Ha ezt a kompromisszumot tudod vállalni a 12 Mini okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!