Hogyan tehetem át a képeket, videókat Samsungról IPhone-ra az első beállítás után?
Sziasztok!
Ne nézzetek hülyének, életem első IPhone-jával barátkozom, és kicsit elakadtam.
Az előző Samsungomról szerettem volna átrakni mindent az új telefonomra, ami többé kevésbé sikerült is az első beállításnál ugye a Move to iOS alkalmazással, de a problémám az, hogy kicsit összekeverte a képek dátumát, pedig nekem az fontos lenne, hogy sorrendben legyenek.
Van, ahol tök jól berakta a kép készítésének dátumára, de egy jó nagy kupacot csak az első üzembehelyezés időpontjára mentett el. Tehát pl van csomó képem 2020-tól 2023-ig össze-vissza, és azok közül jónéhányat tömbösített a beállítás napjára, május 5-re, így az ottani kupacból nem tudom melyik kép mikor készült.
Tudnátok olyan módszert ajánlani, amivel meg tudom oldani, hogy úgy rakjak át a régi telómról az IPhone 14-emre minden képet, hogy megőrizze az összesnek a dátumát is? ITunes-szal próbáltam most, de így meg bedobott mindent május 25-re...
Illetve, a jegyzeteimet hogy tudnám a legegyszerűbben áthelyezni a Samsung Notes-ból? Annál a dátum mindegy, de nem jöttek a Move to iOS-szel.
Előre is köszi a válaszokat, remélem érhetően fogalmaztam!
A képeknél, hogy manuálisan átírod a dátumot. Megnyitod a képet, felhúzod, és alul kijönnek a paraméterek. Macerás, de másképp nem hiszem, hogy menne.
A jegyzetet meg nem tudom...küldd el magadnak valami felületen, onnan meg ctr+c ctrl+v.
Ahh, 600+ képről van szó. :/
Köszi azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!