Ha tenyleg igaz amit nagyon sokan mondanak akkor az IT-sek (nem mind persze) miert hasznalnak meg mindig iPhonet?
Azzal az ervvel jonnek mindig, hogy aki iphone-t hasznal az vagy szimplan nem ert az informatikahoz vagy apple logo fan, szerintem aki IT-ben dolgozik az ert az informatikahoz, vagy nem?
Akkor miert mondjak ezt?
-------------------------------------------
erre nem muszaj valaszolni, eleg a fentire
(Megtobb informacio: Azt is mondjak, hogy azert nem jo az iPhone, mert nem jo az akksija, amivel sajnos en nem ertek egyet, mert ha megnezek egy youtube videot ahol osszehasonlitjak a tobbi telefonnal az iPhone merul le a leglassabban, se most a samsung galaxy s23 ultra tenyleg tovabb birja par perccel. Szerinted ez jo erv utalni az iphonet mert nem jo az akksija?)
Mivan? Angliaban elek 2019 ota, itt mindenkinek vagy s22 ultra s23 ultra vagy iphone 13 pro / 14 pro telefonjai vannak legalabbis akiket en ismerek, senki nem mondta hogy valami nem tetszik benne.
Nem ertek egyet azokkal az emberekkel akik hamis dolgokat allitanak a telefonrol, ez a problemam es ezert tettem fel a kerdest, ha nem tetszik nem kell valaszolni
- "csak azert tettem fel a kerdest mert sokan hallom hogy ezt mondjak."
- "Nem ertek egyet azokkal az emberekkel akik hamis dolgokat allitanak a telefonrol, ez a problemam es ezert tettem fel a kerdest"
Most akkor mi miatt is tetted fel a kérdést? Nem az volt a kérdésed, hogy "Azzal az ervvel jonnek mindig, hogy aki iphone-t hasznal az vagy szimplan nem ert az informatikahoz vagy apple logo fan [...] miért mondják ezt?"?
Az emberek véleményét kérdezted. Megírták a véleményüket. Ha nem tetszik, nem kell reagálni.
A divat amúgy mindenkire hatással van, az IT-sokra is - és nyilván őket a számítástechnikai eszközök jobban érdeklik, és akár kialakulhat egy rajongás bizonyos márkák/gyártók iránt.
Kedves kérdező, nem tudjuk az összes ember véleményét, de nem is kell.
Vannak elvárások és igények egy készülékkel szemben. Hogy ezek mennyire valósak vagy irreálisak, azt nem lehet befolyásolni. Általában a drága készülékekkel kapcsolatos elvárások magasabbak, a sok pénzért cserébe mindenki azt gondolja, hogy az a készülék majd úgy teljesít, ahogyan ő szeretné.
Nem unod még kisgyerek?
Mit zavar téged, hogy a nálad okosabb IT-sek nem fos font használnak?
Még mindig azt tanácsolom, hogy fordulj szakemberhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!