Sokan használnak még "feltoltokartyas" sim kártyát?
Már azt hallom csak mindenkitől, hogy elofizeteses, korlátlan beszélgetés és korlátlan net, stb.
Mennyien lehetnek akik még toltogetik a kártyájukra a egyenleget?
Én is Red-es vagyok, de lehet visszaallok feltoltosre, mert ki sem használom hogy van elofizetes.
Munka közben nem tudok telefonozni, ami jóval több a szabadidomnel.
Ha valtanek, akkor melyik szolgáltató érné meg?
Köszönöm a választ előre is!
Én havonta 1500 ft-ot töltök a kártyámra, ha itthon vagyok, ha dolgozok, akkor 3000 ft-ot, mert akkor rendelek netet is.
A net 1700 ft-ba sem kerül, 1gb+korlátlan közösségimédia használat (tehát messenger, facebook, insta pl nem használ adatot), így nekem ez elég. Youtube-ot itthon nézek, ez igaz.
A párom is feltöltős, ő hamarabb lefogyasztja a kártyájáról a pénzt. 😁
1-eshez csatlakozom: nem biztos, hogy megérné átmenned feltöltősre - lehet, elég lenne egy kisebb csomag is. Ezt írod:
"Munka közben nem tudok telefonozni, ami jóval több a szabadidomnel."
Nos, nem tudom, mit dolgozol, de ha nagyobb cégnél vagy olyan helyen, akkor lehet, hogy van lehetőség munkahelyi flottás előfizetésre: ez egy kedvezményes csomag, nekem pl. Vodafone flottám van havi 2 ezer ft-ért, ebben korlátlan vodafone-os hívás van, 100 ingyen perc más szolgáltatós hívásokra és 200 MB adat, amit nem szoktam kihasználni, mert itthon gépről netezek + van wifi.
A kicsit nagyobb csomag 2 GB-val 3.500 ft, ugyanezt tudja, csak az adat több benne.
A feltötő kártyásnál meg ott a macera, hogy töltögetni, évente adategyeztetni a SIM kártyát, ha keveset használod, akkor akár ki is futhatsz a felhasználhatósági időből, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!