Sokan használnak még "feltoltokartyas" sim kártyát?
Már azt hallom csak mindenkitől, hogy elofizeteses, korlátlan beszélgetés és korlátlan net, stb.
Mennyien lehetnek akik még toltogetik a kártyájukra a egyenleget?
Én is Red-es vagyok, de lehet visszaallok feltoltosre, mert ki sem használom hogy van elofizetes.
Munka közben nem tudok telefonozni, ami jóval több a szabadidomnel.
Ha valtanek, akkor melyik szolgáltató érné meg?
Köszönöm a választ előre is!
Miért lenne bűncselekmény?
Tele van a net ilyen hirdetéssel.
Ezt csak péladként linkeltem be. De linkelhetek még 150.000 ezer ilyen hirdetést. A Facebook, Jófogás tele van. Hiába mész be a rendőrségre, szimplán lesz.rják. Ha neked van egy nevedre aktivált kártya, vagy az én nevemre, bármikor továbbértékesíthetem. Senkinek nincs hozzá köze.
Nehogy téged jelentsen fel a mobilcég. Te nem vagy tisztába a dolgokkal. Nem illegális eladni egy kártyát, csupán egy nyilatkozatot töltenek ki a vevővel hogy amennyiben probléma van, akkor a rendőrség nyugodtan keresheti.
Menjél be 10 Gsm boltba, kérdezd meg hogy van -e aktivált kártya? Előfogja venni a sim kártyát ami kitudja kinek a nevén van. Ezt amit küldtem linket, nem illegális. Olvassál utána mielőtt ostobaságokról hadobálsz.
35-ös, én meg azon "mulattam", hogy a hirdetés címe:
"Új frissen aktivált Sim kártya, Vodafone kártyák" - s a képen pedig "Vodafone kiadható 2018. 10.11" -ig :D
39-es az van, hogy amikor eladja a SIM kártyát, akkor kutya kötelessége (lenne) elkérni a vevő adatait és annak nevére számlát kiállítani az eladásról.
Ergo, ha eladta a SIM kártyát másnak, akkor nem végezhet a saját cége nevére később adategyeztetést - ez az illegális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!