Milyen telefont vennétek jelenleg max 350.000Ft-ig általános felhasználásra?
Általános felhasználásra egy sima Galaxy S23-at ajánlok, ekkora kerettel.
Picit kisebb mint a mostanid, 6.1 colos kijelzővel, viszont gyönyőrű megjelenítés és 120Hz.
A processzora iszonyat erős, legfrissebb szoftverrel, nincs nagyon versenytársa a mobilpiacon, szóval sebességbeli gondjaid nem lesznek. Szoftveres támogatásod is lesz legalább 4 évig.
A kamerája több mint kiváló...
128, 256, és 512 GB-os is kapható.
Amit sajnálok hogy nincs rajta jack csatlakozó, mert én vezetékes fülest szeretek, de én személy szerint ezt a készüléket maximálisan ajánlom! :)
Ennyiért már könyékig túrkálhatsz a telefon piacban, felsőkategóriás készülékek is vannak ennyiért.
Mondjuk most már elbizonytalanodtam a választ illetően, mert látatlanban én is valami S szériás Samsungot vagy egy Apple telefont ajánlottam volna, de ha nem ragaszkodsz a felső ársávhoz, akkor lényegében több száz készülék közül lehet választani.
Kicsit konkretizálhatnád, hogy mit vársz a telefontól. Miket szoktál vele csinálni? Mennyit használod egy nap?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!