Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlanátok?

Milyen telefont ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Az életem során csak Samsung készülékeket használtam, és idejét érzem a váltásnak, nem akarok egy gyártónak a készülékeinél leragadni. Milyen telefont ajánlanátok 150-250 ezer forintos árkategóriában?

2023. máj. 24. 16:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10)ha már szamszung akkor az S-széria,nem pedig az A.

S23,vagy Z fold.

2023. máj. 25. 02:11
 12/15 anonim ***** válasza:

#9-es, nem attól lesz valaki ember, hogy milyen telefonja van, vagy hogy egyáltalán milyen drága cuccai, illetve még isteni hatalmat sem adnak az ilyen dolgok! Nem vagyok egy nélkülöző csóró, de ugyanakkor egy magadfajta gazdag sznob se, a kisebb dolgoknak is ugyanúgy tudok örülni, és pont erre vagyok büszke! Lehet hogy Te szándékosan fel akarsz vágni vele, hogy milyen gazdag közegben élsz, csakhogy ez nem mindenkit érdekel! Én az emberi értékeket tisztelem, a vagyonnal előttem bárki kitörölheti, anyagi helyzet firtatása nélkül az adott keretösszegen belül tudtam normális ajánlatot írni!

#5-ös voltam

2023. máj. 26. 22:56
 13/15 anonim ***** válasza:
engem meg erdekel kik vesznek korul
2023. máj. 26. 23:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Jó, az Te vagy, de senki nem kérdezte, itt a kérdező helyzete számít! :)
2023. máj. 26. 23:11
 15/15 anonim ***** válasza:
te kerdezted, brokie.
2023. máj. 26. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!