Hogy kell uvegfoliat rakni a telefonra?
Nem merem felrakni... Eddig kinabol vettem, azt felraktam mert olcso volt, most vettem egy ilyet 32 ezer Ft-ert, es felek hogy valami alatta marad, mert adtak hozza ilyet segitot.
ilyet vettem: [link]
4, nekem iPhone 13 Pro-m van Aliexpresses foliával. Amugy ez amit a kérdező vásárolt az zafírbol van, elvileg nagyon karcállo es sokkal erősebb mint a sima üvegfólia, de 80eurot nem ér meg egy fólia az biztos, ez már az a kategória, amit akkor sem vennék meg, ha azon törném a fejem, hogy melyik Porsche-t vagy Ferrari-t veszem holnap...
80 euroért mar megkapom a "legjobb" tokot, amit minden Amcsi Youtuber dicsér a Casetify-tol, az már jobban megéri.
Alapvetően én is olyan 1500-2000 max 3000 Ft-os üvegfóliákat használok. Így ha megreped, karcos lesz, nem érdekel. Cserélem (mindig van itthon 1 tartalékba).
De ha ilyen drága az üvegfólia amit vettél, és nem vagy biztos a dolgodban, akkor tényleg ne kockáztass. Főleg ha sosem csináltad. Mert a fóliákat "visszabontani" nemigen lehet. Vagyis lehet (esetleg kis területen) de már nem fog olyan jól tapadni. Szóval ha 32 ezres a fólia, ne Te kísérletezz vele, hanem egy mobilos boltba vidd be. Vagy kérj meg olyat, aki tucatnyiszor csinált ilyet, és biztos a keze.
És hát nem csak a fólia felrakásra kell figyelni. Lehetőleg por/szöszmentes környezet, és a telefont is elő kell készíteni (alkoholos tisztítás, szárítás, szöszök eltávolítása)
Elsőnek kiveszed a tokból a telefont, és lekapcsolod, hogy ne zavarjon ha felvillan. Alkoholos kendővel letakarítod, hogy ne legyen újlenyomatos, poros. Száraz mikroszálas törlővel letörlöd, hogy ne maradjon nedves. A fóliáról lehúzod a védőfóliát, és próbálod minél pontosabban a telefonra helyezni. Én először a felső hangszórórácsra igazítom, és utána al alját. Ha úgy látod jó, akkor elengeded, és kinyomkodod a levegőt alóla. Ha porszem ment alá, óvatosan felemeled a fóliát, és matricával leszeded a porszeme(ke)t.
De van egy olyan érzésem, hogy ennyiért ez a fólia átb@szás volt, ha pedig nagyon nem mered rátenni, akkor menj be a legközelebbi GSM-be, és tetesd rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!