Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Amerikaban miert cserelik le...

Amerikaban miert cserelik le az okostelefonjukat butatelefonra? Csereljem le en is?

Figyelt kérdés
Te le fogod cserelni a te telefonod butatelefonra?

2023. máj. 20. 20:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%

"Ugyan az mint aki 2 millional dragabb kocsitvesz, az is hulye."

Hát, ezt én is így gondolom.

De ha megteheti, akkor miért ne?! :)

2023. máj. 20. 21:05
 12/19 anonim ***** válasza:
63%

"Ugyan az mint aki 2 millional dragabb kocsitvesz, az is hulye."

Teljesen egyetértek. A kocsi csak arra kell hogy elmenjek X-bol C-be, akkor minek adjak érte milliokat?

2023. máj. 20. 21:12
 13/19 A kérdező kommentje:
ok
2023. máj. 20. 21:12
 14/19 anonim ***** válasza:
86%
5 éve élek amerikában, de nem ismerek senkit aki lecserélte volna okostelefonját butára. Bár lehet neked a buta telefon az iphone, úgy mondjuk megértem xD
2023. máj. 21. 02:07
 15/19 anonim ***** válasza:
83%
Felteszem, ez egy saját, külön bejáratú átnevelőtábor, amit olyanok választhatnak, akiknek valamiért elegük lett az okostelefonokból, és inkább átesnek a ló túloldalára, mint aki eddig havonta fürdött, most meg naponta 3-szor. Eleve nem értem azokat, akik ragaszkodnak a nyomógombos telefonokhoz. Egyrészt bár némelyik tovább bírja töltés nélkül, ez nem olyan fárasztó művelet, másrészt van energiatakarékos mód, amivel ezt az időt meg lehet hosszabbítani. Bár az kétségtelen előny, hogy kisebbek, és ha leejtik őket, a kijelző jóval kisebb eséllyel törik be, de lehet jobban vigyázni a telefonra, valaki pl. sosem ejti le. Ezen kívül közösségi appokat le lehet törölni, értesítéseket, helyadatokat, stb. ki lehet kapcsolni, nem kell végletekben gondolkodni.
2023. máj. 21. 07:52
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ilyen mozgalom az USA-ban, főleg a fiatalok körében terjed, hogy legyünk "digitális nomádok", cseréljük le az okostelefont butára.

Én mindettől függetlenül nézegettem már a butatelefon-felhozatalt, gondolkodtam is rajta, hogy be kellene szerezni egyet, de annyira mindenre használom az okos telefont, hogy nem lenne ésszerű lecserélni.

2023. máj. 21. 13:07
 17/19 anonim ***** válasza:

En mar tobb mint 5 eve USA-ban elek de senkinel sem lattam flip phone-t vagy ahogy te hivod, buta telefont.

Nagyon sok szolgaltatas ugy erheto el hogy mobil aplikacioval. Covid idejen az ettermekben qr kod volt az asztalon es telefonnal tudtad megnezni az etlapot.

Checket mar nem kell bevinni a bankba hanem lefotozod a es megy a penz a szamladra. Ugyan ugy mint pl a sarga csekk Magyarorszagon mar befizetheto netbankon keresztul.

A telefonszolgaltatok minden dijcsomaghoz adnak valamennyi mobilnetet, amit nem tudsz kihasznalni a jo oreg nyomogombos telefonnal.

GPS-t manapsag senki nem vesz hanem google terkepekkel vagy waze alkalmazassal navigalnak

2023. máj. 21. 19:40
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Étterembe nem járok, de qr kód itt is van a csekkeken, annyira azért nem vagyunk lemaradva... Mellesleg a "buta" telefonokra nem a flip dizájn jellemző, hanem a hagyományos, de itt is nagyon ritka.
2023. máj. 21. 21:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Én a mai napig butatelefont használok. Szellemi munkát végzek, de nincs szükségem okostelefonra. Van számítógépem és laptopom, van GPS-em, van jó fényképezőgépem is. Nem hiányzik. Annál többet tudok olvasni.
febr. 20. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!