Amerikaban miert cserelik le az okostelefonjukat butatelefonra? Csereljem le en is?
"Ugyan az mint aki 2 millional dragabb kocsitvesz, az is hulye."
Hát, ezt én is így gondolom.
De ha megteheti, akkor miért ne?! :)
"Ugyan az mint aki 2 millional dragabb kocsitvesz, az is hulye."
Teljesen egyetértek. A kocsi csak arra kell hogy elmenjek X-bol C-be, akkor minek adjak érte milliokat?
Van egy ilyen mozgalom az USA-ban, főleg a fiatalok körében terjed, hogy legyünk "digitális nomádok", cseréljük le az okostelefont butára.
Én mindettől függetlenül nézegettem már a butatelefon-felhozatalt, gondolkodtam is rajta, hogy be kellene szerezni egyet, de annyira mindenre használom az okos telefont, hogy nem lenne ésszerű lecserélni.
En mar tobb mint 5 eve USA-ban elek de senkinel sem lattam flip phone-t vagy ahogy te hivod, buta telefont.
Nagyon sok szolgaltatas ugy erheto el hogy mobil aplikacioval. Covid idejen az ettermekben qr kod volt az asztalon es telefonnal tudtad megnezni az etlapot.
Checket mar nem kell bevinni a bankba hanem lefotozod a es megy a penz a szamladra. Ugyan ugy mint pl a sarga csekk Magyarorszagon mar befizetheto netbankon keresztul.
A telefonszolgaltatok minden dijcsomaghoz adnak valamennyi mobilnetet, amit nem tudsz kihasznalni a jo oreg nyomogombos telefonnal.
GPS-t manapsag senki nem vesz hanem google terkepekkel vagy waze alkalmazassal navigalnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!