Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az IT-sek tényleg csak android...

Az IT-sek tényleg csak androidot használnak?

Figyelt kérdés

Néztem "a day in the life as a software engineer" Youtube videokat, nagyrészuknek iPhone-ja és Macbook-ja van, viszont én azt hallottam, hogy inkabb windows-t és androidot használnak.

Szoval most melyik?

2023. máj. 20. 14:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10%
ok
2023. máj. 20. 15:19
 12/13 anonim ***** válasza:
34%
Szoftverfejlesztokent dolgozom Budapesten. Szeretem az Apple kornyezetet, van Macbookom es PC-m is, azon linuxot hasznalok. iPhone kiseri mindennapjaim. :) Munkatarsaim Windows+Android kombot toljak, de nekem bevalt az Apple kornyezet, eszem agaban sincs valtani.
2023. máj. 20. 15:54
 13/13 anonim ***** válasza:

@7

"Mar csak azert sem veszek, mert az iphone vagy az apple olyan lett mint a bmw. "A BMWsek azok kocsogok", ugyan ez az iPhone is Magyarországon, "Aki iphone-t használ az hulye vagy apple logo fan", persze mondanak mást is, csak nem jot. Bmw is tetszik, mindig is tetszett, de nem fogok venni, mert akkor "kocsog bmw-s" leszek.

Hiaba LENNE (tudom hogy nem az mielott valaki félreért) jobb az iPhone minden telefonnál akkor sem venném meg. Magyarországon én szégyelnék elohuzni egy iPhone-t a zsebembol."

Miért látok minden 6. autón apple matricát hátulra felragasztva? Az az igazság, hogy a többség nem azért veszi, mert jó vagy azért mert csak az tudja ami kell neki, hanem sznobizmusból meg fanboyságból...

2023. jún. 11. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!