Az IT-sek tényleg csak androidot használnak?
Néztem "a day in the life as a software engineer" Youtube videokat, nagyrészuknek iPhone-ja és Macbook-ja van, viszont én azt hallottam, hogy inkabb windows-t és androidot használnak.
Szoval most melyik?
@7
"Mar csak azert sem veszek, mert az iphone vagy az apple olyan lett mint a bmw. "A BMWsek azok kocsogok", ugyan ez az iPhone is Magyarországon, "Aki iphone-t használ az hulye vagy apple logo fan", persze mondanak mást is, csak nem jot. Bmw is tetszik, mindig is tetszett, de nem fogok venni, mert akkor "kocsog bmw-s" leszek.
Hiaba LENNE (tudom hogy nem az mielott valaki félreért) jobb az iPhone minden telefonnál akkor sem venném meg. Magyarországon én szégyelnék elohuzni egy iPhone-t a zsebembol."
Miért látok minden 6. autón apple matricát hátulra felragasztva? Az az igazság, hogy a többség nem azért veszi, mert jó vagy azért mert csak az tudja ami kell neki, hanem sznobizmusból meg fanboyságból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!