Oneplus nord 100 max 3ah 18w töltő van engedélyezve ha 6ah 40w töltővel töltöm lehet baja? Akksi hamarabb tönkre megy? Vagy vissza szabályoz?
Figyelt kérdés
2023. máj. 19. 17:40
1/4 Szervizmérnök úr válasza:
Fel sem szabályoz és az áramot amperben mérjük (A).
A
A
A
A
A
2/4 anonim válasza:
Utánanéztem mert semmit nem értettem abból amit írtál.9V-al tölthető,tehát az a fontos hogy a töltő tudjon 9V-ot.
3/4 Szervizmérnök úr válasza:
9V x 2A-on tud 18 W-ot felvenni, USB-C / PD-szabvány szerint. Tehát a 3-as szám itt nem is szerepel.
Viszont, ha esetleg nem kompatibilis a 40 W-os eszköz a telefonnal, az is előfordulhat, hogy nem tud 5 V-nál feljebb kapcsolni, így 5V x 2A azaz 10 W töltésed lesz. Hiába 40 W-os.
4/4 Szervizmérnök úr válasza:
Nyilván arra nem tértem ki, hogy az erősebb eszköz károsíthatná a telefont, mert ez hülyeség, sokszor kitárgyalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!