Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a p..ca van ezzel a iPhone-al?

Mi a p..ca van ezzel a iPhone-al?

Figyelt kérdés

1-hete csinálja ezt velem...de már ott tartok hogy szétverem valamivel...hihhetlen.

Szóval az van hogy SENKI nem tud felhívni csak én őket...mindenkinek azt az üzenetet küldi hogy nem vagyok elérhető, holott nincs lenémítva meg semmi...majd kb a hívás után 30 perccel jelzi hogy nem fogadott hívásom volt..ez még semmi messengeren ha hívnak egyszer jó...egyszer nem.

Én nem tudom mivan vele de már tényleg nagyon idegesít...tudja esetleg itt valaki?

2023. máj. 19. 10:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg eszedbe jutott, hogy márkaszervízbe viszed mielőtt összetöröd?
2023. máj. 19. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Csináld meg ezt:

Nyomja meg és gyorsan engedje el a hangerőnövelő gombot.

Nyomja meg és gyorsan engedje el a hangerőcsökkentő gombot.

Tartsa megnyomva az oldalsó gombot.

Amikor megjelenik az Apple embléma, engedje el az oldalsó gombot.

Ha nem javul, akkor állítsd vissza gyári állapotra.

2023. máj. 19. 10:42
 3/5 anonim ***** válasza:
milyen iphone?
2023. máj. 19. 11:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem régen akkor csinálta ezt egy telefon, amikor UMTS esetén nem volt normál térerő és folyamatosan váltogatott GSM meg UMTS közt.

Én tudtam hívni (átállt rögtön a nagy térerősre) de engem nem tudtak hívni.

2023. máj. 19. 11:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..egyébként 13 és meglett a probléma így estére. elmozdult a sim kártya...ennyi volt.
2023. máj. 19. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!