Samsung GT-S 5830 mobiltelóm 2.3.3-as android verzióját frissíteni szeretném.. Kérem, írja valaki le a jól müködö frissebb verziót, s a frissítés módját. hogyan kell csinálni, milyen programmal, stb..?
A 2.3.6 a hivatalosan kiadott legfrissebb rá, azzal semmivel sem jutnál előrébb,
Az Xda Developers oldalon néztem és vannak rá Kitkat alapú custom romok, de a kevés memória és a lassú processzor miatt még kipróbálni sem érdemes.
Mi volna a célod a frissítéssel?
Elvileg jól működne, lányos , megkímélt állapotú telefon, tartaléknak hasznalom..de nem tudja a netet, fiókot sem tudok beállítani rajta..ezért gondoltam az OP rendszerèt kicsit újítani ha lehetséges
...ötlet esetleg?
#4 Nagyon gyenge ez a mobil, kevés a memória és a belső tárhely, nem fog menni, a frissítéstől nem lesz jobb.
Ma már egy 2 GB memóriával és 8 GB tárhelyel rendelkező mobil is korlátozottam használható,ebben pedig 278 MB memória, tehát durván a tizede, a belső tárhely pedig mindössze 158 MB, a korabeli appoknak is nagyon kevés volt, ráadásul már akkor is volt, ami el sem indult rajta.
Ha működne is a bejelentkezés, a Google Play automatikusan települő frissítése sem férne el.
Annyit csinálhatsz, hogy telepíted az Opera vagy Opera Mini böngésző régi változatát, ami még fut rajta.
Ez a legutolsó, ami még elindul rajta:
Kipróbálhatod az Opera Minit is, az armabi változat kell erre a mobilra:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!