Samsung Galaxy S21FE, vagy A54 a jobb telefon?
S21FE procija nagyon melegszik terhelés alatt. Mindennapi használatnál nem fogod észrevenni, viszont ha játszol, melegszik és merül elég durván. Én emiatt, nem ezt választottam. Ha ajánlhatok más telefont, én az S20FE-t venném, ebből is a snapdragonos verziót, nem pedig az exynosost, mert az nagyon gatya lett. Merül, melegszik, dobálja a hálózatot. Az A54-ben is exynos van. Sajnos ez a proci nem egy életbiztosítás. Samuéknál figyelembevéve, hogy a gyorstöltést még mindig nem erőltetik, így nekem elég fontos lenne, hogy az üzemidő patent legyen. Arról nem is beszélve, hogy az S20FE bővíthető SD kártyával.
Nálam a ranglista:
1. S20FE ( snapdragon 865, még mindig időtálló, erős, megbízható soc a 888-al szemben, aminek a hűtése nem lett megcsinálva rendesen. Valamint, bővíthető. )
2. S21FE ( ha már választanom kéne, inkább a 888 melegedő snapi, mint a gatya exynos )
3. A54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!