Samsung Galaxy S21FE, vagy A54 a jobb telefon?
Figyelt kérdés
Processzor, kamera, üzemidő szempontjából.2023. máj. 17. 22:17
A kérdező szavazást indított:
S21FE
A54
19 szavazat
1/16 anonim válasza:
Inkább az A54
Mielőtt jönnek a lepontozások, ez csak az én véleményem.
2/16 anonim válasza:
Mindkettő jó, de az S21FE jobb. Ha nem zavar hogy valamivel idősebb, én azt venném.
3/16 anonim válasza:
S21 FE
Sokkal jobb kamerák, erősebb processzor, vezetéknélküli töltés.
4/16 A kérdező kommentje:
S21FE-nek nem lehet bővíteni a memóriáját, nincs benne MicroSD kártyafoglalat.
2023. máj. 18. 11:53
5/16 anonim válasza:
Minek az? Mindenre elég 128gb, de ha mégsem akkor ott a 256-os.
6/16 anonim válasza:
Én is most pont e között a két telefon között gondolkoztam és az S21FE mellett döntöttem. Igaz hogy egy kicsit régebbi,de annyira nem mert ez 2022-ben jött ki.
És az S telefonok a jobbak,azok a felsőkategóriások és az A-sok pedig csak középkategória.Egyépként ezekben amiket leírtál nagyjából megegyeznek.Ha a terhely a kérdés van 128 és 256 gb-os.
7/16 A kérdező kommentje:
Az A54-nek 1TB-ra lehet bővíteni a memóriáját MicroSD kártyával.
2023. máj. 19. 17:37
8/16 anonim válasza:
Hát ha neked a tárhely ennyire lényeges akkor lehet hogy jobban megéri az A54 még akkor is ha csak középkategóriás.
9/16 A kérdező kommentje:
Kamerája, meg a processzora sokkal rosszabb az A54-nek?
2023. máj. 19. 18:30
10/16 anonim válasza:
Nem tudom pontosan azok milyenek,de például a media marketben minden le van írva róluk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!