Szeretnék vásárolni egy Iphone 8-at az ebay-ről, mire
kell vigyáznom?
Figyelt kérdés
Iphone 8 64 GB érdekelne, nem a plus! Még egy darabig lesz rá frissítés, és ha a verziót nem is frissítik akkor utána biztonsági frissítések még elérhetőek lesznek. Azt gondolom, hogy 2-3 évet még lehet húzni vele. Olvastam, hogy vigyázni kell arra, hogy a használó ki kellett, hogy jelentkezzen az Icloud-ból. Amit néztem annál azt írják, hogy a hálózat feloldva tehát független, és gyári beállításokra van visszaállítva a telefon. Még garanciát is adnának és ingyenes a visszaküldés, bár remélhetőleg erre nem lenne szükség. A készülék USA-ból jönne, a vámhoz 0 Ft lenne írva, de gondolom ez nem biztos. A készülék kb 40k a szállítás 5k. Nem tudom mekkora összegtől van vám, vagy mi a szabály.
Vegyél inkább használtan belföldről, az ebay-en már sokan átverés áldozatai lettek.
2023. máj. 17. 00:21
2/9 anonim válasza:
"Szeretnék vásárolni egy Iphone 8-at az ebay-ről, mire kell vigyáznom?"
Hogy még véletlenül se onnan vedd.
Van link?
2023. máj. 17. 04:45
3/9 Morzsi007 válasza:
Vám az nem akkora összeg, az Áfa viszont igen.
Ez nem egy akkora összeg.
Inkább itthonról vennék, személyesen megnézném, nem egy ritka darab, hogy ne lenne elérhető.
Régen volt több fajta egy adott modellen belül, pl EU modell, USA modell… lehet nem is tudnád használni nálunk.
2023. máj. 17. 07:28
4/9 anonim válasza:
Inkább Magyarországról vedd meg
2023. máj. 17. 07:38
5/9 A kérdező kommentje:
Meggyőztetek, inkább itthonról veszem meg kicsit drágábban, de kisebb kockázattal! Köszi a válaszokat!
2023. máj. 17. 10:52
6/9 anonim válasza:
Az SE2020 nem fér bele a keretbe? Sokkal időtállóbb választás lenne.
2023. máj. 17. 14:44
7/9 A kérdező kommentje:
#6: Jó meglátás. Azt nézem igazából nem is nagyon drágább. Mi a különbség igazán egy SE és 8 között, hardver tekintetében? Néztem az összehasonlítást és szinte semmi különöset nem találtam.
Megkérdezem még, mert te biztosan tudod. Ha egy iPhone-ban akkumulátort cserélsz akkor minden esteben azt írja ki utána, hogy ismeretlen alkatrész? Vagy egy új nyilván gyári akkumulátorral ugyanúgy ki kell írnia a százalékokat? Nem vagyok benne otthon, csak láttam ilyet is.
2023. máj. 21. 12:38
8/9 anonim válasza:
A 11 processzora van benne, ezáltal sokkal jobb a teljesítménye és tovább lesz szoftveresen támogatott. Az újabb processzor miatt jobb a kamera képfeldolgozása, de drámai különbség nincs a 8ashoz képest a fotókban.
2023. máj. 21. 20:02
9/9 anonim válasza:
iPhone 11-től felfelé ismeri fel a telefon az alkatrészcserét (az SE2020 is). Ez akkor probléma, ha nem hivatalos szervizben cseréltetsz alkatrész. Hivatalos szervizben ezzel nincs probléma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!