Mit mondotok, szeretnèk vásárolni a Wish-en egy okostelefont? Megtegyen?
Figyelt kérdés
2018. dec. 16. 17:55
1/8 anonim válasza:
Nem érdemes nagyobb értékű dolgot ott venni, itt már kijeftetem, hogy miért:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
2/8 anonim válasza:
Nehogy megtedd. Olvastam neten volt aki vett onnan telefont. Bekapcsolt es semmi memoriaja nem volt. Kesobb meg mar be se kapcsolt. Meg azok mindenbol szrt kuldenek en vettem ott regen olcson pendrivot. Itthon lehet normalis telefonokat venni par honapja vettem en is egy Meizu M6 ost. Eddig nagyon meg vagyok vele elegedve.
3/8 anonim válasza:
Wishről csak kis értékű bóvli vackokat érdemes vásárolni, amiért itthon mondjuk 5x annyit elkérnek. Drága terméket nem szabad.
4/8 anonim válasza:
Wishnek csak kínai, hamis termékeket kapsz, műszaki cikket NEM RENDELÜNK Kínából!
6/8 anonim válasza:
Telefont és más nagy értékű műszaki cikket nem érdemes kínából rendelni, mert:
- Nincs vagy nagyon körülményesen érvényesíthető a garancia.
- Bizonyos összeghatár felett vámot és ÁFÁ-t kell fizetni.
- Nincs rajta gyárilag magyar nyelv, nem támogatja B20-as LTE-t, stb.
7/8 anonim válasza:
Itthon is lehet jó áron korrekt telefonokat venni, nem kell ahhoz Kínából rendelni (főleg azok alapján, amiket itt olvasok). Ha nem ragaszkodsz az új telefonhoz, akkor a Hardveraprón érdemes körülnézni! Az én telóm is onnan van, áprilisban vettem, akkor volt 1 éves és azóta is tökéletesen működik. Mondjuk garancia már nincs rá, de annyira olcsón jutottam hozzá, hogy még így is megérte! De újonnan is vannak jó készülékek jó áron, pl. a már említett Meizu M6, ami most 40 ezer az MM-ben! Jobban jársz szerintem is, ha inkább itthon veszel telefont, mert azért így csak egyszerűbb intézkedni, ha gondok vannak a készülékkel!
8/8 anonim válasza:
" Mondjuk garancia már nincs rá, "
A wishről vásárolva sem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!