Ez igaz amit mondanak a youtube kommentekben?
itt a kép: [link]
Én soha nem tapasztalom, hogy gyorsan lemerülne a telefonom. Ha sokat használom akkor is kibír 1 napot, csak este dugom fel tölteni.
Lehet csak nem használom eleget.
Igen.
-iPhone-ban keves a ram is, androidban tobb.
-iPhone-ban kisebb az akksi, az androidos telefonokba sokkal jobbat, nagyobbat tesznek.
Jol irta, hogy "hiaba van gyors telefonod ha lemerul hamar" vagy valami ilyesmit irt, szerintem igaza van.
Az iPhone lett a legnagyobb lehuzas 2023-ban, draga is meg az akksi se jo benne.
Akinek van valamennyi esze es nem tudja eldonteni hogy az iphone vagy az android jobb, csak nezzen ra a reszletekre, hogy miben mennyi ram van, milyen nagy az akksija. Egy 50 ezres teloban nagyobb akksi van.
2-es vagyok
Legalabb az okosabb reteg nem pontozott le.
Még, ha troll kérdés is, megint az iphone-t szapulja valaki.
Igen, kisebb az aksi bennük, de az Apple telefonok fogyasztanak a legkevesebbett, ezt a sok birka nem tudja, akik hasonlókat ír, a másik a RAM. Az androidbos flagshipekbe azért pakolnak több memóriàt és akkora akkumulátort, hogy tudja tartani a versenyt az iphone-okkal. Ezt sokan tudják, de sokan meg nem és egy olyan ember, aki nézegeti az Iphone-okat, mert kipróbálná, elolvas egy ilyen kommentet és már nem is akar venni. Napi szinten jön valami apple fikázó vagy erre utaló kérdés.
De még nincs is nyári szünet. 😱
Tapasztaltam-e ilyet? Egyáltalán nem...
Ez akkora hülyeség, mint a huzat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!