Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért zavar ez? Mit tegyek...

Miért zavar ez? Mit tegyek hogy ne zavarjon?

Figyelt kérdés

Telefonomon van védöfólia, és azon van 2 kisebb karc és egy nagyobb. Mindig zavar ha làtom hogy van rajta karc. Új védöfóliàt nem szeretnék ràtenni. Köszönöm ha írtok! :)

18/L

2023. máj. 15. 15:30
 1/4 Morzsi007 ***** válasza:
72%

A sarkát vágd oda valaminek, hogy megsérüljön, úgy az előző kisebb karcok eltörpülnek, így arra terelődik a figyelmed, nem a kisebb karcokra. 😁

Vagy csak cseréld le a fóliát, ha ennyire zavar. Remélem tudtam segíteni.

2023. máj. 15. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Én értem, hogy nem lehet mindenki legalább átlagos szellemi képességek birtokában, de mégis mi a lófütyit szeretnél? Karcos a fólia, zavar, de cserélni nem szeretnéd?

Akkor két lehetőség van:

- Vagy jedi elmetrükköt alkalmazunk rajtad és akkor innentől nem fog zavarni a karc soha semmin.

- Vagy leveszed a fóliát, így már nem lesz karc a kijelzőn és nem raksz rá újat.

Szívesen.

(Esetleg agyat növesztesz és veszel rá egy új fóliát 2 kóla árából...)

2023. máj. 15. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát pedig a csere oldja meg a problémát. Gondolj arra, hogy ha nem lett volna fólia, akkor a telefon kijelzője lett volna karcos és akkor a javítása drágább lenne mint az új fólia. Ingyen megoldás az, hogy leveszed a fölött és nem teszel újat, de nagyon morcos leszel ha összekarcolod úgy is :)
2023. máj. 15. 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha zavar, le kell cserélni.

Ez ilyen egyszerű!

2023. máj. 15. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!