Maximum mennyi pénzért vennél telefont?
Figyelt kérdés
Lehet előfizetéses is, csak a végösszegre vagyok kíváncsi :)2023. máj. 13. 17:44
22/29 anonim 

válasza:

En is igy szoktam, jobban megeri mint hogy adsz erte 500 ezret, varom a lepontozast kosziiiiiiiiiiiiiiiii
23/29 anonim 

válasza:

21# az ájfnhoz 5 évig. Az utòbbi 5 évben nem fordult ki a világ kicsit sem...
26/29 anonim válasza:
Én a nettó 4-500 ezres fizimból max 100-ért
27/29 anonim 

válasza:

2023. május 17.-én vettem egy telefont 506260 Ft-ért egy telefont. A mobil telefon típusa: iPhone 14 Pro Max.
28/29 anonim 

válasza:

A havi fizum kb felét költöm rá, de nem cserélem minden évben 2-3 évig elvagyok egy telóval.
29/29 anonim 

válasza:

Szerintem a 4-es válasz volt a leghasznosabb, mert felesleges százezreket kiadni egy pár év alatt elavuló, vagy elromló, vagy balesetet szenvedő telefonra. Még ha nagyon jól keresnék, akkor se vennék egy 600 ezer ft-os telefont, mert minek? A száz-százötven ezres se tud sokkal kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!