Maximum mennyi pénzért vennél telefont?
Figyelt kérdés
Lehet előfizetéses is, csak a végösszegre vagyok kíváncsi :)2023. máj. 13. 17:44
12/29 anonim 

válasza:

Ez főleg a részletektől függ, hogy mit tud az a telefon, és meddig fog kiszolgálni előre láthatólag.
Én hosszú távra, több évre szoktam telefont venni, és a Samsung Galaxy valamelyik korábbi csúcs(közeli) modelljét választom, aminek már lejjebb ment az ára.
Most épp Galaxy S20 FE telóm van, asszem 2021-ben vettem talán akcióban, és még mindig teljesen elégedett vagyok vele, nem tervezek váltani. Az előző meg egy Galaxy S7 volt. A hosszú távú megoldáshoz persze fóliát és ütközős sarkú védőtokot használok mindig.
13/29 anonim 

válasza:

Úgy látom aki egyszerűen nem szeretne 5-6 százezreket kiadni egy telefonért, annak a válasza semmit nem ér itt.
14/29 anonim 

válasza:

Max 300 Euro de nem részletre vásárolva meg elöfizetösként. Hanem egybe kifizetve.
15/29 anonim 

válasza:

Max 70 rongy kp. A többi pénzből még többet csinálok.
17/29 anonim 

válasza:

kriptoba beteszel 100-at az semmi...
18/29 anonim 

válasza:

16# Befektetési arany, kripto...csak várni kell.
19/29 anonim 

válasza:

Kedves kérdező, hogy válaszoljak a 9-esben felvetettekre. Én is előfizetésben veszek egy iPhone telefont, olyatt ami egyébként 490 ezer Ft-ba kerül. És igen havi 22150 Ft-ot fizetek + részletként! Hogy megéri-e? Igen! Ugyanis hosszabb távra tervezek, és nem 1-2 évre, hanem minimum 4-5 évre. Legalább is 4-5 évig biztosan szeretném használni a most részletre vett iPhone 14 Plus-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!