Telfonhívást hogyan lehet rögzíteni technikailag úgy, hogy az megfelelő minőségű legyen? Ki kell hangosítani a telefont ehez, vagy elég csak a telefon hangszóró kivezetéséhez tartani a diktafont?
Figyelt kérdés
2023. máj. 12. 13:04
11/17 A kérdező kommentje:
Közebe találtam egy programot magyarul is. Ezt honnan lehet letölteni elsősorban ingyenesen? https://www.youtube.com/watch?v=2VkOYaOn_lU
2023. máj. 12. 19:45
12/17 Szervizmérnök úr válasza:
7. Ezzel:
Cube ACR
----------------
Hihetetlen... Hogyan magyarázzam el, hogy a Cube ACR (és még több) kiváló program, a régi telefonomon még jól működik.
De az új Android már rendszerszinten tiltja a másik fél hangjának rögzítését az Európában forgalmazott telefonokon.
Nem alkalmazásfüggő.
De erre utaltam már a 2. beírásomban is.
13/17 anonim válasza:
Amióta az eu-s Gdpr elveit figyelembe veszik a köcsög gyártók, tilják a közvetlen hívásrögzítést, mintha mindenki alapjáraton bűnöző lenne. Másik rom szokott segíteni vagy root utáni megoldások. A készüléked fórumaiban nézz utána.
14/17 Szervizmérnök úr válasza:
13.
Igyekeztem egyszerűsíteni, hiszen látod, hogy még ezt sem érti mindenki. Természetesen magam is utánamentem a megoldási lehetőségeknek. Közben persze találkoztam olyan ötletekkel is, ami mondjuk tavaly még nagyon jól működhetett állítólag, idén már nem.
De így is vannak rendszerszintű megoldások, telefonfüggő.
15/17 anonim válasza:
A Cube azt ígéri, hogy átlépi a védelmet. Felraktam most, A71, május 1-es frissítés, 13-as Android. A google új irányelvei miatt a saját oldalukról is fel kell dobni egy helper appot, és nulláról meg kell adni ugyanazokat az engedélyeket annak is. A Cube beállításaiban a voice recognition van alapból beállítva bemenetnek. Még nem próbáltam ki, majd regélek.
16/17 puritan válasza:
Én megerősíteném, hogy a Cube ACR fél éves Samsung A52s telefonon működik. Természetesen nincs olyan minőségű a felvétel, mint a néhány évvel ezelőtti gyári hívásrögzítőknél, de mind a saját, mind a beszélgetőpartner hangja teljesen érthető. Szerintem a legjobb app amit erre a célra lehet találni.
17/17 anonim válasza:
Mikrofon a bemenet és kihangosításban nyomod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!