Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tudnám összehozni, hogy...

Hogy tudnám összehozni, hogy a vezeték nélküli routeremmel (TP-LINK WR340GD) működjön a telefonon a wifi?

Figyelt kérdés
Konkrétan Iphone 3G-vel szeretném összehozni, de előtte Nokia 5800-ám volt és azzal sem sikerült, de laptoppal simán kapcsolódik
2010. okt. 10. 12:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

de haverom is cd nélkül telepitette és neki jó lett. de szerintem próbáld meg előről az egészet: összedugdosod áram alá helyezed a routert, beirod a böngészőbe a cimet beállitod utána cdről is és akkor talán jó lesz.

valaki más is irhatna hátha tudnak ujat mondani.

2010. okt. 12. 19:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Az a legnagyobb gond ha nem a WANBA dugom akkor abszolút nem tudok csatlakozni a nethez...
2010. okt. 12. 20:12
 13/14 anonim ***** válasza:
szerintem vidd vissza azt a routert ha garis mert az 100% hogy a netet a WAN-ba kell dugni hisz különben net se lehetne mivel a másik 4 kimenet az arra való hogy leossza a netet a gépek között.
2010. okt. 13. 12:49
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem a routernek volt baja, hanem rosszúl volt beállítva, szenvedtem vele egy fél napot mire összehoztam és most azóta jó. Köszi szépen a segítséget!:-)
2010. okt. 17. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!