Hogy tudnám összehozni, hogy a vezeték nélküli routeremmel (TP-LINK WR340GD) működjön a telefonon a wifi?
nekem is van wifi routerem pont ma állitottam be és 5800 nokiát használok.
nekem annyi hogy amikor feltelepitettem a routert akkor letitkositottam hogy más ne férjen hozzá és azt a kódot kell beirnom a telón is amikor megtalálja a hálózatot és kapcsolódok hozzá és működik is, tudok netezni msnezni meg mindent az egész lakásba.
pontosan miért nem sikerült összhozni? mit ir ki a teló?
amit kaptam lemezt a routerhez arról telepitettem fel a routert. gondolom az addig megvan hogy a böngészőbe beirod a routered cimét és akkor beirod az admin-admin-t. utána kihoz egy menüt ahol a routert tudod testreszabni és akkor beálitod a kapcs. tipusát(én esetembe pppoe) beállitod hogy legyen wireless. utána a lemezt beteszed és arról csak a nextet nyomogatva feltelepited majd a végén ha jól emlékszem itt kell belőni a wifi jelszót.
innentől nekem volt hálózat és a jelszót a telefon elfogadta megjegyezte és azóta is használom itthon
hát a netet mindenképp a WAN kékbe kell dugni a gép-routert összekötö kábelt az 1esbe. nekem igy van
valami nagyon nagy gáz van ott ha nem érzékeli a netet ha a wanba dugod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!