A magyar "gazdagok" milyen telefont vesznek?
Figyelt kérdés
Gondolok itt azokra, akiknek pl. 50 millio forint felett van a "vagyona".
Szerintetek milyen telefont vesznek?
2023. máj. 11. 18:15
1/14 anonim válasza:
50 millió forintos vagyon az megvan egy lakásból, egy autóból és némi megtakarításból. Én nem nevezném őket gazdagoknak.
De amúgy akinek sok a pénze, az rájön arra, hogy nem baromságokra kell elkölteni a pénzt. Hacsak nem éppen azért van sok pénze, mert erre már korábban rájött.
2/14 anonim válasza:
Jááájjj!
Há' nekem példáull Ájfone van Zebera mintásos tokval.
A csengeteése meg: Tamaratibicsaba,tamaratibicsaba..hopp,hopp Drága esteny árrra kírlek...
3/14 anonim válasza:
Mármint a lakótelepi emberekre gondolsz ?
5/14 anonim válasza:
Apámnak ennél “kicsit” több vagyona van, régebben az eBayről rendelgette a kínai szar koppintás telefonokat, amik kb olyan lassan reagáltak bármire, hogy elaludtál, de ő meg volt róla győződve, hogy az sokkal jobb, mint bármelyik drága telefon. Most talán Honorja van, vagy valami hasonló. De egyébként mindig jellemző volt rá, hogy mindenből valami olcsó szart vesz, szakemberekből is a legolcsóbb kóklereket találja meg, mindenen spórol, amin lehet, viszont cserébe 7 ingatlan tulajdonosa.
6/14 anonim válasza:
Egyébként pont meglepő, hogy a “gazdagok” tudják a dolgok erteket . Nyilván vannak státusz dolgok, és némelyik valóban megéri az erteket, de a gazdagok is azért maradnak gazdagok, mert nem buta és drága dolgokat vesznek, nekik nem kell mutatni, hogy gazdagok, tudjak magukról, ez épp elég , és ezért hosszabb befektetést tesznek. Míg te ezt 1 termek kategóriában 1x megteszed, nekik van keretuk ezt 5x vagy többször megtenni, de akkor sem csak brand alapján döntenek, és ok is használják őket amíg lehet . Pl ilyen egy Levi’s farmer ami tok jól áll és időt álló, lehet egyszer sok kiadni rá a pénzt, de bőven jó akar 20 évig :) Telefon meg azt mondanám , iPhone, mert amúgy én is szeretem, és nem szeretném le cserélni ami van. De nem mindenki ezt szereti , valaki tényleg csak a státusz miatt veszi meg . Én inkább megbízhatót, tartósat választanék ami hosszan kibírja a trendeket is . Egy xiaomi ( bár lassan csalódás ) tudja ezt nyújtani töredék áron . Vagy a one plus:) Én pont ebbol a szempontbol kitartok az iPhone mellett, de egyéb dolgokban már sikerült több tízezret sporolni és ugyan úgy jó :) ehhez a részéhez nem értek igazán . De én is hajlandó vagyok mást venni, ha több ismerősöm is bizonyítja, hogy az jobb :) Simán meggyőzhető :) Így szerintem ez is személy változó, de egy igazán gazdag nem a márka alapján fog dönteni . Persze olcsot sem vesz, de valahol a közép kat és a felső közt . Ami ár értek arányban reális . Tehát kb ugyan azt, amit egy átlag keresetű magyar pl megvesz magának :) Felesleges a telefonon bajlódni . Engem pl jobban érdekel az, mi az amit később kell ki dobnom, mi az amivel meg több felesleges és hasznosíthatatlan szemet keletkezik . Válassz jót, ami évekig melletted van és megbízható, szerethető :)
7/14 anonim válasza:
6 voltam :) úgy értem ami számodra szerethető :) legyen az design vagy gyorsaság vagy kép minőség vagy bármi :) abból a szempontbol ami neked fontos, válaszd a legjobbat :)
8/14 anonim válasza:
Naaaagyon unom ezeket a kérdéseket.
iPhone 14 Pro Max
Samsung Galaxy S23 Ultra
9/14 meszike91 válasza:
Egy gazdag embernek igazából mindegy, mert nem kell mutogatnia hogy telik egy pár százeres telefonra. Olyant vesz ami az igényinek megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!